Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Descopera un nou trend: acoperis terasa verde pentru rezidente prietenoase cu mediul

Descopera un nou trend: acoperis terasa verde pentru rezidente prietenoase cu mediul

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
960

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agentii imobiliari vaneaza locuinte cu un acoperis terasa verde. Acest fenomen are loc deoarece tot mai multi clienti se orienteaza catre rezidentele care dispun de acoperisuri inverzite. Pana nu demult, in Romania nu era atat de cunoscuta aceasta alternativa si beneficiile pe care le are acoperis terasa verde pentru sanatate.

Avantajele unui acoperis cu terasa verde Daca aveti de gand sa creati o terasa verde pe acoperisul imobilului trebuie sa stiti ca veti avea partea de o lunga lista de avantaje. Pe langa cele de natura estetica, menite sa infrumuseteze zona, exista si avantaje de natura tehnica. Ele au de a face cu functia de a purifica aerului pe care o confera vegetatia, dar si cu rolul de a asigura temperaturi optime, ba chiar de a creste valoarea imobilului sau a cladirii. Printre beneficii se mai numara si proprietatea de retentie a apei de ploaie, reducand sansele unor accidente de tip inundatie.

Informeaza-te corespunzator
Pentru a beneficia de un proiect de succes trebuie sa stii cum sa alegi vegetatia pentru terasa acoperisului verde si cum sa o intreti. Terasa va fi amenajata cu vegetatie dupa preferintele clientului, iar din acest motiv exista 2 tipuri de astfel de locuri, clasificate in functie de timpul pe care beneficiarul il aloca ingrijirii spatiului: acoperis terasa extensiva / intensiva. Terasa de tipul extensiv este alcatuita din flora de mici dimensiuni, ce nu creste prea mult in inaltime si se intretine destul de usor. Terasa verde intesiv este amenajata cu vegetatii inalte, arbusti micuti, conturand un tablou verde la inaltime in mjlocul agitatie urbane.

Sfaturi pentru ingrijirea unei terase verzi Terasa de tip intensiv trebuie intretinuta tinand cont de cele mentionate mai jos:
  • Gazonul trebuie tuns, florile si arbustii curatati de de elementele care s-au uscat
  • Sistemul de drenare si irigatie trebuie verificat si curatat cu regularitate
  • Hranirea vegetatiei trebuie efectuata cu substante nutritive .

Respectand aceste recomandari cu privire la ingrijirea terasei, nu vei face altceva decat sa asiguri o durata de viata mai lunga acoperisului verde. Este timpul ca orasele noastre sa devina mai prietenoase cu mediul. Putem incepe cu propriile locuinte. Aducand verdeata pe acoperisurile nostre obtinem mai mult decat un avantaj estetic si ecologic. O terasa verde consolideaza relatiile intre-comunitare, aduce oamenii impreuna si-i invata despre co-responsabilitate.

Desi ideea unui acoperis terasa verde pare inca un lucru inedit, este de asteptat ca pentru generatiile viitoare aceste amenajari sa devina un loc comun in marile noastre orase. Milucon.ro asigura amenajarea unui acoperis terasa verde spectaculos Compania Milucon asigura amenajarea unor terase verzi durabile si de calitate. Serviciile companiei se reflecta de fiecare data in lucrari profesionale. Ceea ce recomanda echipa Milucon.ro este experienta in lucrarile complexe din domeniul hidroizolatiilor, personalul calificat si pasionat de ceea ce face si o multitudine de valori care insumate aduc in plan un acoperis terasa verde pe gustul clientului.

Alege cu incredere portofoliul de servicii Milucon deoarece va crea oaza de relaxare, cat ai lua o gura de aer curat.

Date de contact
Pentru mai multe detalii cu privire la amenajarea unui acoperis terasa poti contacta echipa Milucon.ro pe urmatoarele cai:
Str. Drumul Taberei nr 87 A, Bucuresti
Email: office@milucon.ro
Telefon: 0728 116 018

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/