Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Descopera hidroizolatia care iti protejeaza cu desavarsire casa

Descopera hidroizolatia care iti protejeaza cu desavarsire casa

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
832

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Asa cum bine stim, ne aflam in secolul vitezei, iar toate domeniile evolueaza si se modernizeaza pe zi ce trece. Din acest motiv, locuintele sunt construite in asa fel incat sa fie protejate de diferite incidente neplacute. O metoda ce ne poate scapa de aceste neplaceri sunt hidroizolatii subsoluri, care reprezinta apararea structurilor de constructie de apa si efectele sale negative. Din acest motiv, suntem in cautarea confortului si a casei ideale, locuinta care sa ne ofere o oaza de liniste.

De ce avem nevoie de hidroizolatie?

Hidroizolatiile sunt realizate cu ajutorul unor solutii precum mortar cu actiune cristalina, silicati biochimici, plastifiant, toate aceste produse fiind ecologice, pentru a nu interfera in mediul de viata al diferitelor organisme. Cu ajutorul hidroizolatiilor iti poti lua adio de la mucegaiul nedorit, umezeala si igrasie, care, pe langa aspectul neplacut, provoaca alergii sau afectiuni pulmonare.

Hidroizolatia previne infiltrarea apei in constructii si ziduri si se executa la lucrari asupra balcoanelor, acoperisurilor, piscinelor, dar si la scara mai mare, pentru fundatii, canale de irigare, bazine si rezervoare din cadrul statiilor de epurare a apei. Domeniul constructiilor foloseste multe produse pentru a realiza o hidroizolatie subsol, dar la o cercetare mai atenta, se disting doar cinci tipuri de hidroizolare:

5 tipuri de hidroizolatie

1.“Invelirea”/ “Imbracarea”

Se bazeaza pe aplicarea unei substante si a unei membrane chiar pe suprafata experioara a subsolului, astfel impiedicand patrunderea apei in peretii aestuia. Aceasta metoda este folosita in momentul initial al constructiei casei.

2.“Sistemul de drenare al cavitatii”

Atunci cand este construit subsolul, se aplica o membrana subtire, cu crampoane din plastic. Aceasta membrana se poate instala atat pe pereti cat si pe podele. Pardoselile au o panta spre baza, prin care apa care se infiltreaza poate fi eliminata cu maxima promptitudine. Pentru asta se poate folosi o pompa. In cazul in care locuinta este supusa unor ploi usoare, acest sistem este tot ce ai nevoie pentru o buna eliminare a apei. Dezavantajul consta in faptul ca, in cazul unor intreruperi ale curentului electric, sistemul poate ceda, iar apa va putea patrunde in interior.

3. “Membrana cristalina pe interior”

Aceasta este cea de-a treia solutie care poate rezolva problema infiltratiilor facute prin pori si fisuri. Aceasta metoda consta in aplicarea unui produs care are crestere cristalina, atat pe pardoseala, cat si pe pereti. Firmele specializate recomanda cele mai versatile produse pentru intreaga suprafata interioara, produse sub forma de pasta, care pot repara fisuri sau goluri. Astfel, este impiedicata orice urma de umezeala care poate invada beciul si care poate sa-l umple de mucegai si ciuperci.

Dupa aplicarea acestui produs sub forma de pasta, suprafatele tratate vor fi pastrate umede pentru o saptamana, pentru a se activa acele substante chimice si pentru formarea membranelor cristaline. De asemenea, incaperile trebuie ventilate, in acest fel se elimina mult mai usor orice urma de umezeala din aer.

Hidroizolatiile se impart in diferite categorii:
  • Cu monostrat;
  • Cu dublustrat;
  • Cu mai multe straturi suplimentare care sa confere izolatie termica.

Materialele hidroizolante se gasesc intr-o gama variata si sunt din ce in ce mai performante, pentru a tine pasul cu necesitatile clientului. Pe de o parte, sunt cele clasice precum membranele bituminoase, care incep sa fie de domeniul trecutului, pentru ca sunt depasite din punct de vedere al eficientei si inlocuite cu produsi biochimici speciali.

Pentru cele mai bune hidroizolatii

Pe piata sunt numeroase firme specializate al caror obiectiv este satisfacerea nevoilor clientilor, casnici sau industriali. Acestea detin o serie de inovatii in aria construciilor si ofera solutii viabile celor care doresc sa-si protejeze proprietatea. Protejeaza-ti locuinta cu ajutorul produselor pe care le gasesti pe site-ul hidroizolatii-terase.ro.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro