Arad

Deschidere Atrium Center Arad

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
2220

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

Cu prilejul deschiderii mall - ului ATRIUM CENTER, marți dimineața la ora 10,00, la Hotel Continental board - ul mall - ului a ținut o conferința de presa in care s-au expus motivele construirii lui in municipiul nostru, detalii privind caracteristicile construcției, magazinele care vor funcționa inauntru, cate locuri de munca va genera acest proiect, etc.

Programul detaliat al actiunilor planificate pentru marea deschidere:

13:00 – taierea panglicii si VIP Party - Atrium Center Arad

Sunt asteptati peste 600 de invitati, personalitati marcante ale vietii publice aradene, invitati Atrium Centers din tara si strainatate. Primirea invitatilor, discursurile si prezentarile pana la taierea panglicii se vor organiza intr-un perimetru al parterului Atrium Center Arad din preajma intrarii principale (dinspre autogara). Momentul de taiere a panglicii, care va marca deschiderea oficiala a Atrium Center Arad, va fi urmat de un cocktail pentru invitatii speciali, care se va desfasura la etajul 2, intr-un spatiu amenajat. Ambianta va fi asigurata de un duet de muzicieni (keyboards & violin) ce au un larg repertoriu café-concert. 17:00 – Grand Opening, deschiderea portilor pentru public - Atrium Center Arad

17:15 – opening speech – MC Wilmark – scena parter

cu acoperire pe sonorizarea Atrium Center si doua LedTV Screens de 12 mp; instalatia de sonorizare va fi conectata la scena pe tot parcursul zilei; pozitionarea Led Tv Screens va fi la etajul 1, ele urmand sa difuzeze in direct imagini de la scena principala.

17:30 – concurs cu vouchere – scena parter

Wilmark va explica in detaliu in ce consta acest concurs. Prin modul sau de desfasurare concursul are un aspect inedit, ce va fi dezvaluit inainte de inceperea concursului. Se vor distribui prin acest concurs 250 de vouchere in valoare de 150 de RON, fiecare valabile in oricare din magazinele deschise. ~17:30 – actiuni secundare – la fiecare etaj vor exista cate trei puncte de interes cu actiuni diverse. Actiunile vor dura pana la ora 20:00 fiecare dintre ele avand premii constand in vouchere.

Activitati pentru copii:

Parter – Magician/ Concurs Silueta/ Concurs Darts

Etaj 1 – scenete cu papusi/Hairstyling and MakeUp Show/ Biking Contest

Etaj 2 – face painting/Bartenders Show/Karaoke Contest


20:00 – Concert HOLOGRAF!!!