Arad

Depistați la pescuit, cu unelte interzise

Depistați la pescuit, cu unelte interzise

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 saptamani
Vizualizari
1148

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Marți, 30 mai a.c, în jurul orei 22.15, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au depistat pe albia râului Mureș, două persoane care pescuiau cu unelte interzise deținerii și folosirii neautorizate, prin metoda greblare folosind un băț de pescuit prevăzut cu mulinetă, cârlige tip triplă și plumb.

Aceștia au fost depistați pe malul drept al râului Mureș, în zona podului rutier, din cartierul Micălaca, municipiul Arad. La vederea forțelor de ordine, au încercat să arunce uneltele de pescuit in apa, dar au fost opriți.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor, aceștia fiind bărbați cu vârste de 30 respectiv 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

Având în vedere că ,, pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare“ constituie infracțiune, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, jandarmii le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Uneltele găsite, au fost ridicate în vederea confiscării.

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro