Arad

Depistați la pescuit, cu unelte interzise


Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
356

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Miercuri, 25 aprilie a.c, în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a depistat pe albia râului Mureș, o persoană care pescuia cu unelte interzise la deținere, prin metoda greblare folosind un băț de pescuit prevăzut cu mulinetă, cârlig tip triplă cu plumb și gafă.

Acesta a fost depistat pe malul stâng al râului Mureș, în dreptul localității Milova din județul Arad. Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat cu vârsta de 64 de ani, domiciliat în localitatea Lipova, județul Arad.

Având în vedere că ,,pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponareconstituie infracțiune, conform prevederilor O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Uneltele găsite, au fost ridicate în vederea confiscării.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369