Arad

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Sisteme profesionale si solutii inteligente - Le instalezi intr-o primavara si scapi de probleme in toate iernile

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro – Sisteme profesionale si solutii inteligente – Le instalezi intr-o primavara si scapi de probleme in toate iernile

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1071

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Isoli Impex Strl asigura suprafetele din jurul oricarui tip de cladire sau casa cu ajutorul sistemului de degivrare rampe folosind un proces de curatare a zapezii si ghetii dezvoltate din cauza conditiilor atmosferice, bazat pe o structura de incalzire. Echipamentul creeat de lucratorii calificati in domeniul degivrare rampe sustin acest tip de proces ideal, fiind realizat pentru curatarea spatiilor cu probleme nebenefice pentru siguranta propriului camin.

Ceea ce compania Isoli Impex Srl numeste atat de spectaculos in a-si face datoria pana la capat, este produsul electric bazat pe sisteme de incalzire care cu ajutorul unor cabluri special implementate pe regiunea propusa, prezinta maxima calitate ajungand la rezultatul dorit indiferent de vremea de afara. Echipamentul este functional pe toate tipurile de terenuri, rampe, platforme, scari, terase, blocuri sau case.

Siguranta si economie – Echipamente termostatice
Isoli Impex Srl prezinta sistemul de degivrare rampe ca fiind benefic atat pentru siguranta proprie dar si a celor din jur cat si pentru economisirea energiei si timpului dumneavoastra. Echipamentul de degivrare rampe este puternic dezvoltat in incalzirea oricarui tip de suprafete pe care o combate fara a produce schimbarea nuantei spatiului sanatos, mentinand constant mediul curat, dezghetat si previne eventuale accidente care s-ar putea produce din cauza situatiei climatice.

Surpiza echipamentului consta in sistemul de control automat fiind posibil functional prin implementarea unui termoregulator protejat, capabil sa perceapa temperatura si genul de situatie a vremii, prin acest mod de actiune iese in evidenta si economia materiala sau a energiei fizice. Asadar echipamentul degivrare rampe este stimulat automat si reuseste sa detensioneze orice situatie climatica ingrijoratoare, prin topirea ghetii si zapezii.

Fabricatia sistemelor de degivrare reuseste sa uimeasca asteptarile implementand automat siguranta in jurul dumneavoastra, reusind sa:

  • Micsoreze evident situatile incomfortabile si periculoase provenite din pendulatia brusca intre cald, rece si umed a vremii, producand astfel gheata si zapada greu de tinut sub control manual;
  • Intretina spatiile utilizate si populate in mod constat curate si sigure;
  • Situatia materiala este imbucuratoare data fiind economia de bani dar si timp pe care le-am consuma pentru curatarea spatiului afectat;
  • Renuntarea la metode invechite de control si folosirea tehnologiei sigure degivrare rampe prin incalzire, fereste mediul inconjurator de factori daunatori toxici.

Sistemul electric de incalzire al mediului natural exterior , de exemplu degivrare rampe, are la baza principiul corespondent cu cel de functionare al incalzirii electrice generale, in plus fiind folosite cabluri mult mai rezistente destinate sa implineasca eficient supravegherea degradarilor mecanice si conditiilor periculoase ale climei anotimpului geros.

Montajul echipamentului se efectueaza pe o intindere din fibra de sticla pe toate suprafetele impuse, avand capacitatea de a lua orice forma este necesara pentru acoperirea intregului teren ce se cere protejat.
Conexiunea sistemelor electrice de incalzire a suprafetelor exterioare este supusa unui control tehnologic modern ce ofera siguranta completa tuturor utilizatorilor.

In timp real sistemele de degivrare rampe sunt folosite cu success pentru inlaturarea problemelor ,de natura climatica, din campul de acces al oamenilor si autoturismelor, fiind si o modalitate satisfacatoare de economisire. Ne puteti contacta pentru intrebari si servicii la urmatoarele numere de telefon: 0722507799, 0737213312. Daca va este mai comod contactati-ne prin e-mail: sorin.bucur @ iosoli.com

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii