Arad

Degivrare burlane Iosoli Impex - Sisteme optime si garantia calitatii germane

Degivrare burlane Iosoli Impex - Sisteme optime si garantia calitatii germane

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1324

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Stim cu totii ca odata cu iarna si zapada, apar diverse alte probleme, cum ar fi turturii si gheata. Acestia pot cauza accidente serioase, tocmai de aceea Iosoli Impex vine in ajutorul dumneavoastra si va propune un sistem de degivrare burlane pentru optimizarea sistemelor de scurgere de apa. Acest tip de produs este proiectat sa reziste celor mai dure conditii, in asa fel incat sistemul de incalzire sa dea randament pe o perioada cat mai indelungata. Adaptat unor stardarde moderne, acesta este un sistem automatizat, conceput sa elimine gheata, zapada sau turturii de pe acoperis, burlan sau jgheaburi.

Sistemul de degivrare burlane functioneaza pe baza unor cabluri incalzitoare, care ating o temperatura ridicata atunci cand sunt alimentate cu energie electrica. In acest fel, zapada de pe acoperis este topita instant si nu exista riscul formarii unui strat gros care ar putea dauna structurii. Firma Iosoli Impex este in topul furnizorilor de servicii de incalzire electrica si degivrare. Colaborarile intreprinse cu lideri internationali de origine germana, precum A. Rak Wärmetechnik GmbH, garanteaza siguranta serviciilor prestate, prin calitatea materialelor utilizate.

Tehnologia germana cu ajutorul careia opereaza cei de la Iosoli au facut ca fiecare proiect intreprins de acestia sa fie finalizat cu succes. O echipa de specialisti va analiza proiectul pentru casa dumneavoastra si se va ocupa in totaliatate de intreg procesul de montare a sistemului. Cablurile termoconductoare vor fi distribuite pe intreaga suprafata a burlanelor, in acest fel evitandu-se formarea ghetii.

Beneficii garantate si siguranta sub emblema „IOSOLI IMPEX”

Sistemele de degivrare burlane functioneaza optim si asigura utilizatorului efiecienta dorita. Infiltratiile de apa sau surplusul acumulat in burlane vor fi eliminate definitiv. Echipamentul nu necesita intretinere suplimentara. Echipajul care monteaza aparatura se asigura ca totul este in regula, iar din momentul instalarii grijile dumneavoastra au disparut complet.

Desi functioneaza pe baza de energie electrica, sistemul dispune de un termostat care supravegheaza indeproape consumul. O astfel de investitie este una pe termen lung, durabilitatea fiind una dintre cele mai importe caracteristici ale produselor Iosoli Impex. Clasandu-se in randul sistemelor de degivrare profesionale, randamentul dat de sistemul de degivrare burlane este ridicat. Costul unui astfel de proiect depinde de diversi factori precum latimea burlanului, tipul de cabluri si lungimea acestora, tipul de termostat ales si nu numai.

Solutii moderne de degivrare burlane- Iosoli Impex, partenerul tau in siguranta si protectie

Iosoli Impex pune pret pe eficienta sistemelor furnizate, si pentru ca acestea sa opereze pe termen cat mai lung, toate cablurile utilizate de firma si accesoriile sunt importate de la furnizori germani de renume pe piata internationala. Siguranta achizitiei si a celor din jur este garantata. Acoperisurile sunt protejate impotriva zapezii, si sunt eliminate astfel riscurile deteriorarii.

Tehnologii moderne si zero efort depus! Degivrare burlane cu IOSOLI IMPEX

IOSOLI IMPEX este o firma care isi bazeaza activitatea pe profesionalism si responsabilitate. Ceea ce isi propun ei este legarea unor relatii puternice si de durata cu intreaga comunitate de clienti si furnizori, pentru eficientizarea serviciilor prestate. Oferind o gama larga de produse de calitate, preturi accesibile si echipaj profesional, firma asigura clientii de calitatea alegerii facute.

Puteti gasi mai multe informatii despre sistemul de degivrare burlane Iosoli Impex pe site-ul degivrare-incalzire-electrica.ro sau apeland la numarul de telefon: 0722507799.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Instalatii