Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

De unde ar trebui să cumperi un telefon mobil nou?

De unde ar trebui să cumperi un telefon mobil nou?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
787

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cum ar fi să te bucuri de un telefon mobil nou-nouț? Dacă te-ai hotărât să îl schimbi pe cel de care te-ai folosit până acum, probabil știi deja în ce buget te încadrezi și cam ce ai vrea să îți cumperi. Printre zeci de căutări pe internet după modelul preferat, la prețul cel mai bun, poți lua în calcul și oferta de telefoane de la Carrefour. Soluție la care poți apela și în cazul în care nu prea știi ce ai vrea să îți iei. Pregătește-te să fii surprins de cât de multe avantaje ai, la care nici nu te-ai fi gândit.

Mai aproape decât crezi


S-ar putea ca un magazin Carrefour să fie atât de aproape de tine, încât să-ți ia doar câteva minute până să ajungi la el. Sau să-ți fie suficient mai puțin de un minut ca să intri pe net, direct pe site-ul lor. În ambele cazuri, poți vedea modelul pe care ți-l dorești, modele asemănătoare de la diferiți producători sau unele mai scumpe, pentru care s-ar putea să ai norocul să prinzi o reducere de preț. Avantajul în supermarket este că vezi fizic produsul, îl poți simți și poți evalua calitatea materialului din care este fabricat. Decizia este întotdeauna diferită în cazul unei interacțiuni directe. Și primești și o sumedenie de informații despre caracteristicile lui tehnice. Mai poți compara diverse modele între ele, ca să le vezi fizic plusurile și minusurile și să iei cea mai bună decizie pentru tine. Iar accesoriile potrivite le găsești cu ușurință. În plus, nici nu mai trebuie să aștepți curierul, care, uneori, îți cam pune răbdarea la încercare.

Meriți prețul corect, nu-i așa?


De-a lungul timpului, foarte mulți internauți au observat un obicei ciudat pe care îl practică diverse site-uri: îți este prezentată o ofertă mincinoasă de preț redus. Adică produsul se vinde pe piață cu o anumită valoare, dar anumiți comercianți îți sugerează ideea că acel preț ar fi la ei o ofertă și ar avea reducere. Ceea ce nu este adevărat și riști să dai pe produs aceiași bani, sau chiar mai mulți, pe care i-ai fi dat oriunde în altă parte. Ba, mai mult, în altă parte ai fi putut să beneficiezi de scutire de la plata transportului.

În schimb, clienții au observat că, la Carrefour, fie că vorbim despre electrocasnice mari, mici sau despre produse ce țin de IT, prețul este corect, decent, de multe ori sub prețurile pe care le găsești pe internet. Iar reducerile sunt reduceri. Din acest motiv, foarte mulți români se orientează prima dată către Carrefour ca magazin preferat, atunci când vor să achiziționeze bunuri, atât în sezoanele de reduceri, cât și în afara acestora. Iar, la comenzile online, peste o valoare decentă a produsului, ai transportul gratuit. Tot gratuit îți sunt livrate și electrocasnicele mari pe care le achiziționezi din magazin.

Și modele simple, și modele de ultimă generație


Fie că îți dorești un telefon foarte simplu sau ai ales unul de ultimă generație, la Carrefour le găsești pe toate. În supermarket sunt o mulțime de modele, într-o varietate de culori. Și oricare ar fi valoarea bugetului tău, între 250 și 7.800 de lei, cu siguranță vei găsi telefonul cel mai potrivit pentru nevoile tale. Trebuie să mai știi și că, atât la comenzile online, cât și la produsele achiziționate din supermarket, beneficiezi de drepturile legale de returnare și de garanție. Și chiar poți opta pentru garanție extinsă. Avantajul garanției extinse este că, după expirarea termenului legal, nu trebuie să îți faci nicio grijă în privința unei eventuale defectări a produsului achiziționat.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/telefon-mobil-smartphone-gol-1052023/

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro