Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

De ce uniformele Cherokee Workwear Revolution sunt best seller în domeniul medical

De ce uniformele Cherokee Workwear Revolution sunt best seller în domeniul medical

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
516

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Domeniul medical este unul aparte în care chiar şi alegerea ţinutei de lucru contează foarte mult. Cadrele medicale au nevoie ca în timpul programului de muncăsă poarte haine confortabileşi estetice.

În această idee, magazinul online Medifashion.ro a inclus în oferta sa de la uniforme medicale de cea mai bună calitate, potrivit de purtat de către medici, asistenţi, farmacişti, infirmieri – practic, de oricine lucrează în domeniul sănătăţii umane sau veterinare. Şi mai simplu spus, MediFashion se adresează celor caută de la uniforme pentru stomatologie, până la uniforme optim de purtat într-un cabinet veterinar.

Uniformele Cherokee din oferta magazinului mai sus menţionat scriu istorie în domeniul medical, începând cu anul 1972. Practic, din acest an sloganul „Inspired Comfort” Cherokee a descris inspirat un concept în care se îmbină moda, calitatea, functionabilitatea, durabilitatea şi confortul. Aşadar, uniformele medicale Cherokee se remarca prin funcţionalitate, confortul oferit, materialele inovatoare antibacteriene din care sunt lucrate şi o estetică deosebit de atractivă.

Colecţiile de uniforme medicale Cherokee revoluţionează piaţa de profil

Prin colecţia Cherokee Workwear Revolution, brandul revoluționează noțiunile de bază cu privire la uniformele medicale, Această colecție nouă și modernă este realizată dintr-un amestec de ţesături -poliester, raion şi spandex care oferă în acelaşi timp siguranţă, confort, funcţionalitate, lux, durabilitate și valoare pentru cadrele medicale - bărbați și femei. Disponibil în 15 culori, amestecul inovator de țesături redefinește conceptul de îmbrăcăminte medicală. Uniformele Cherokee Workwear Revolution sunt concepute pentru a fi puternice și durabile, reflectând exact calităţile pe care trebuie să le aibă cadrele medicale, stilul de viață modern și sensibilitățile stilului.

Avantajele uniformelor Cherokee Workwear Revolution
Pentru cadrele medicale, fapul ca halateletrebuie să fie spălate foarte des nu reprezintă o noutate. Avantajul halatelor Cherokee Workwear Revolution este că pot fi spălate de nenumărate ori şi tot vor arăta că noi. Cei care poartă aceste uniforme pot să experimenteze confortul din mers cu o notă suplimentară de stil. Materialul fiind elastic, oferă flexibilitate, ceea ce înseamnă că nu limitează mişcările celor care îl poartă. În plus, cusăturile complimentează forma corpului şi aduc linii de stil neașteptate. Aceste uniforme sunt concepute pentru a fi puternice, durabile și extrem de funcționale, fiind prevăzute cu mai multe buzunare în care încap obiectele absolut necesare.

De ce MediFasion este o soluţie optimă pentru achiziţionarea uniformelor
Dacă Cherokee urmăreşte să revoluţioneze lumea medicală prin modelele de uniforme pe care le propune pe piaţa în cadrul colecţiilor sale, MediFashion urmăreşte să ţină pasul cu aceste tendinţe şi să le ofere cadrelor medicale din România acces la tot ceea ce este inovativ în materie de îmbrăcăminte pentru locul de muncă. Pe site-ul magazinului online sunt prezentate şi puse la vânzare tipuri de uniforme variate, pe lângă cele care au făcut subiectul articolului. Toate se pot comanda uşor, ajungând la adresă într-un timp scurt.