Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

De ce trebuie să ai peste 18 ani să pariezi?

De ce trebuie să ai peste 18 ani să pariezi?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
400

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Jocurile noroc există de foarte multe secole, fie că vorbim de jocurile de cărți, de zaruri sau, în ultimii ani, de jocurile video. Totuși, mereu au existat câteva reguli care s-au aplicat, iar printre acestea una este să fii destul de dezvoltat încât să joci responsabil și conștient de riscuri. În România, vârsta minimă pentru pariuri sau jocuri de noroc este de 18 ani. Acest lucru se datorează legilor în vigoare din România. Deși poate părea pentru unii o lege absurdă, aceasta are câteva scopuri foarte bine definite.

Dezvoltarea psihică

În primul rând, se consideră că trebuie să fii conștient de faptul că atunci când alegi să mizezi o sumă de bani, poți câștiga sau poți pierde. Deci, pentru a putea alege dacă îți dorești să riști, este nevoie de o anumită dezvoltare psihică, care este stabilită de specialiști ca fiind atinsă la vârsta de 18 ani. Este de înțeles că o persoană sub 18 ani nu poate fi conștientă în totalitate de riscurile pe care și le asumă și poate considera parierea ca fiind doar un joc.

Valoarea banilor

Un alt aspect important se referă la bani. Este de la sine înțeles că pentru a putea paria, trebuie să știi valoarea banilor și să produci bani. Nu este recomandat să pariezi banii altor persoane și nici nu este moral, iar în unele cazuri este ilegal. Specialiștii în domeniu consideră că ar trebui să îți cunoști foarte bine situația financiară pentru a putea vedea dacă îți permiți să riști o parte din veniturile tale fie pentru distracția din cazino, fie pentru pariuri. Este recomandat să nu aloci mai mult de 25% din veniturile tale lunare activității de pariere. Astfel, un bonus atractiv de la un casino online, cum este bonus Magic Jackpot, poate fi tratat superficial de o persoană care încă nu a împlinit 18 ani și nu cunoaște adevărata valoare a banilor.

Control din partea jucătorului


Jocurile de noroc creează dependență dacă nu sunt controlate de către jucător. Există situații destule în care persoanele care au abuzat de jocurile de noroc, au ajuns să joace din instinct și să parieze sume pe care nu și le pot permite. Aceste persoane ajung de multe ori în situații dificile din punct de vedere financiar și chiar ajung să piardă anumite bunuri și să le fie afectată viața în societate. De aceea trebuie să ai minim vârsta de 18 ani pentru a decide dacă vrei să îți asumi acest risc și să poți fi responsabil atunci când alegi să pariezi.

Metoda de plată

Pentru a putea juca, de exemplu, la cazinourile online, ai nevoie de o metodă online de plată, iar aceasta poate fi deținere unui cont bancar, a unui card sau a unui portofel electronic. Pentru a deține una dintre aceste metode de plată, este necesar să ai vârsta de cel puțin 18 ani, adică să fii major. Există situații în cazul cazinourilor online în care persoane cu vârsta de sub 18 ani au ales să își deschidă un cont introducând informații false. Dacă nu ai 18 ani și vrei să apelezi la această metodă, trebuie să știi că acelor persoane li s-a închis contul instant atunci când s-a dovedit că nu au vârsta pe care au declarat-o. Acest lucru se întâmplă, deoarece pe orice platformă de cazino online ești obligat să îți verifici contul, încărcând un act de identitate valid.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro