Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

De ce transport auto platformă Belgia Romania?

De ce transport auto platformă Belgia Romania?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mulți dintre șoferii români au încredere în mașinile aduse din afara țării, nu doar în cele din Germania sau Olanda, ci și în cele din Belgia. Aceștia preferă să cumpere mașini din afară din cauza calității îndoielnice a mașinilor de la noi din țară. Atunci când decizi să cumperi o mașină din străinătate poți fie să apelezi la o firmă care se ocupă cu import auto la comandă, fie să o cumperi tu direct de la proprietar. În cea de a doua situație, aducerea mașinii în țară poți să o faci chiar tu sau mai există și alte modalități precum transport auto pe platformă.

De ce să alegi transport auto cu platformă Belgia Romania?


Din Belgia până în România sunt aproximativ 21 de ore de condus, asta dacă nu faci pauze, însă condusul atât de mult timp nu este recomandat. Deci va trebui să faci pauză sau pauze și să te cazezi undeva, ceea ce înseamnă bani pe care trebuie să îi dai pe cazare, mâncare și altele. Cel mai probabil nu o să mergi singur la un drum atât de lung deci suma pe care va trebui să o dai pe ce am menționat anterior va fi pentru două persoane. Și pentru un drum atât de lung și de obositor este foarte probabil să ai nevoie să îți iei și o zi sau două de concediu.

Dacă apelezi la o firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă toate cele menționate anterior nu vor mai reprezenta o grijă pentru tine, tu va trebui doar să aștepți să ajungă mașina în locul indicat de tine. Deci colaborând cu o astfel de firmă vei economisi timp și bani, vei scăpa stresul provocat de un drum lung și vei evita posibile amenzi și situații neplăcute care pot apărea în trafic. De asemenea nu vei mai plăti bani pe taxele de drum și pe combustibil. Faptul că vei colabora cu o firmă de transport auto internațional va reduce și gradul de uzură al mașinii datorită faptului că nu va mai fi solicitată la drum lung. În plus, acest tip de firme oferă și asigurarea mașinii.

Unde găsești o firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă?


Cu o simplă căutare pe internet vei găsi mai multe firme care oferă acest serviciu, însă trebuie să fii foarte atent atunci când alegi. Recenziile pe care le-au lăsat alte persoane sunt un criteriu de care este necesar să ții cont. Titanic Grup este o astfel de firmă care se ocupă cu transport auto internațional și este prezentă pe piață încă din anul 1994, iar astăzi se află în top 5 firme de transport de la noi din țară.

Titanic Grup îți promite transport prompt și sigur în întreaga Europa, așa că poți apela la aceștia pentru a-ți aduce mașina din Belgia. Aceștia dețin autotransportatoare în număr de 100, cu o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule, iar acestea sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Avantajele pe care ți le aduce colaborarea cu Titanic Grup sunt:

 • Mașină asigurată
 • Costuri reduse, transparente
 • Livrări rapide
 • Parcare păzită non stop și supravegheată video
 • Transport confidențial
 • Transport prototip la cerere (camion închis pentru mai multă siguranță)
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor.

Concluzie

Apelând la o firmă de transport auto platformă Belgia România nu va trebui să îți mai faci griji privind condusul pe distanțe lungi. Tot ce va trebui tu să faci este să oferi firmei datele necesare despre mașina ta și despre locația la care îți dorești să fie livrată. Pentru a lua legătura cu Titanic Grup poți suna la numărul de telefon +40 248 212 261 sau poți intra la ei pe site pentru a face o solicitare prin completarea unui formular în care să detaliezi situația ta, iar mai apoi aceștia te vor contacta.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro