Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

De ce sa apelezi la un Studio de fitness si remodelare corporala

De ce să apelezi la un

Detalii anunt

Telefon
0725734170
Social links
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
518

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Fără îndoială, imaginea personală contează extrem de mult în relațiile dintre oameni și în viața noastră socială,iar impactul ei se extinde și asupra parcursului nostru profesional. Unele persoane arată mai în vârstă decât sunt deoarece pot fi afectate din cauza depresiei,a sedentarismului ori a stresului în exces. Și odihna insuficientă poate să ducă la apariția îmbătrânirii premature. La toate acestea se adaugă și o alimentație bogată în grasimi, în alimente de tip fast-food și în prăjeli.

Pentru asta există studioul SlimLine Infratrainer Arad - studio de fitness și remodelare corporală, pentru a reoferi aspectul dorit de alta dată, pentru a-ți recăpăta încrederea în sine, pentru a fi puternică de a lupta în viața de zi cu zi cu tot felul de prejudecăți și răutăți. Astfel apare o nouă perspectivă asupra vieții, femeia devine mai curajoasă, o soție mai atrăgătoare și responsabilă de tot ceea ce se întâmplă în relația de cuplu și familie.

Vă invităm în oaza noastră de răsfăț pentru o stare de bine de lungă durată, la unicul studio infratreiner & remodelare corporala din Arad.

Filtre anunt

Facilitati: Remodelari corporale

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro