Arad

De ce nu toate cazinourile au aceleași păcănele?

De ce nu toate cazinourile au aceleași păcănele?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
398

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cazinourile online au devenit o metodă de relaxare și un mod de distracție foarte răspândite la nivel internațional. Există foarte multe cazinouri online, iar atunci când te decizi să joci online nu știi ce cazino să alegi Winbet, Maxbet sau Netbet?.

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când alegi un cazino la care să îți încerci norocul. Fie că vorbim de bonusurile oferite de acestea la primele depuneri, fie de serviciul de asistență sau de experiența pe care ți-o oferă interfața platformei, unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre un cazino, se referă strict la gama de jocuri pe care acesta o oferă. Prin acest aspect se diferențiază cel mai bine cazinourile. Este de înțeles faptul că vei alege un cazino la care găsești 800 de sloturi în detrimentul unuia care oferă doar 80 de sloturi video.

Oferta de jocuri


Dacă ai intrat pe o platformă de cazino, printre primele lucruri la care te-ai uitat, a fost cu siguranță oferta de jocuri de care acesta dispune. În România, majoritatea jucătorilor de cazino preferă jocurile celebre pe care le găsesc în sălile de jocuri stradale. Din acest motiv unii jucători aleg cazinouri care oferă jocurile populare Book of Ra, Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm. Aceste jocuri sunt produse de Novomatic.

Pentru ca un operator de cazino să ofere aceste jocuri utilizatorilor săi, este nevoie ca operator de cazino online să cumpere o licență de la producătorul respectiv de jocuri. În cazul jocurilor Book of Ra, Sizzling Hot, Power Stars, Lucky Lady’s Charm, producătorul este Novomatic. Din acest motiv unele cazinouri online preferă să cumpere licența acestor jocuri de la Novomatic. Tocmai pentru că aceste jocuri sunt prezente în cazinourile stradale și jucătorii le îndrăgesc.

Furnizor de jocuri video în România - EGT

Pe lângă jocurile video de la Novomatic, un alt furnizor de jocuri video foarte populare în România este EGT. Dacă ai jucat vreodată la cazinourile stradale, cu siguranță cunoști jocurile precum Shining Crown, Burning Hot sau Extra Stars. Pentru ca un operator de cazino online să poată oferi aceste jocuri este nevoie de o altă licență decât cea cumpărată de la Novomatic, de exemplu. Aceștia trebuie să cumpere licențele pentru aceste jocuri de la furnizorul EGT. În România, cele mai populare jocuri sunt furnizate de Novomatic și EGT. Din acest motiv, tot mai multe cazinouri online cumpără licență pentru aceste jocuri. Utilizatorii din România caută aceste jocuri frecvent, iar dacă un cazino online nu le oferă, este posibil ca utilizatorul să caute alt cazino online care are aceste jocuri în ofertă.

Jocuri de tip megaways sau jocuri oferite de Play’n Go

Există în prezent în mediul online noi jocuri care atrag clienții precum cele de tip megaways sau jocuri oferite de Play’n Go.Acestea au devenit populare printre jucătorii la cazinourile online. Fiecare joc pe care îl găsești pe o platformă de cazino online are o licență separată care este plătită de către operatorul de cazino. Din acest motiv, fiecare cazino alege jocurile care consideră că sunt populare printre jucători și care îi vor atrage pe aceștia să aleagă cazinoul lui.