Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

De ce este o idee bună să ai un adaptor USB 3.0 la SATA III?

De ce este o idee bună să ai un adaptor USB 3.0 la SATA III?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1356

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Adaptoarele şi convertoarele sunt produse care te ajută să conectezi dispozitive electronice care altfel ar fi incompatibile. Cu ceva vreme în urmă, la conectica.ro, am declarat adaptorul USB la SATA cel mai indispensabil dispozitiv pentru back-up din trusa noastră de service a PC-ului. Ce face acesta? Pe scurt, adaptorul îți permite să conectezi un hard disk extern la PC. Weekendul trecut, unul dintre PC-urile noastre a avut o problema: afişa mesajul "Hard drive failure imminent". În mai puțin de 4 de ore acesta a încetat să mai pornească.

Ce am făcut pentru a remedia problema?


Am înlocuit HDD-ul, amreinstalat sistemul de operare şi alte câteva operaţiuni, iar calculatorul şi-a revenit. Problema cea mai gravă a fost că aveam neaparată nevoie să accesam HDD-ul şi să recuperăm de acolo cât mai multe date. Cum am reușit acest lucru? Am conectat hard disk-ul la adaptorul USB la SATA. Astfel, PC-ul a fost în măsură să citească HDD-ul și într-un final am reușit să salvăm documentele care ne interesau.

Aceasta este una dintre situaţiile în care adaptorul USB la SATA te poate ajuta. Poţi folosi acest produs şi când intenționezisă-ți upgradezi PC-ul la SSD. Cu ajutorul adaptorului vei putea să faci o imagine/clonă a sistemului de operare de pe hard disk-ul existentpe noul SSD. Acest tip de adaptor are o rată de transfer de până la 6 Gb/s, nu necesită alimentare suplimentară, și are carcasă de protecție.

La Conectica.ro poţi găsi o gamă extrem de variată de adaptoare şi convertoare: adaptoare audio video, adaptoare USB, adaptoare HDMI, adaptoare VGA şi multe altele.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro