Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De ce este indicat sa te testezi pentru Coronavirus?

De ce este indicat sa te testezi pentru Coronavirus?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
776

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Testele rapide pentru coronavirus funcționează pe principiul glucometrelor, iar pentru a realiza un studiu, trebuie să faci un test de sânge. În cele mai multe cazuri, rezultatul poate fi văzut în 20-30 de minute. Dacă vrei să afli dacă ești purtător, testează coronavirus la clinica OK Medical, făcând o programare la numărul de telefon afișat pe site.

Un test îți arată dacă o persoană infectată cu COVID-19 și dacă ai imunitate. Cu toate acestea, cu testarea expresă, vorbim doar de screeningul pacientului. Pentru verificarea diagnosticului este necesară o cercetare suplimentară. Companiile care au primit certificate de înregistrare pentru teste vorbesc despre precizia ridicată de până la 100%. Cu toate acestea, în unele cazuri există îndoieli cu privire la fiabilitatea datelor. În plus, potrivit experților, testele de laborator rămân cele mai sensibile și specifice.

În prezent, testele expres sunt livrate numai spitalelor și laboratoarelor medicale, precum OK Medical care pot asigura testarea de către medici, conform instrucțiunilor. Unele companii intenționează să lanseze teste expres pentru vânzarea gratuită în farmacii, dar încă nu există termeni exacţi.

Se testează coronavirus la domiciliu?


Experții sunt împotriva testelor rapide la domiciliu, aceștia considerând că cercetarea ar trebui să fie efectuată de profesioniști. În plus, testarea coronavirus este inutilă pentru o persoană fără simptome. Testele imunochromatografice sunt de mare interes în rândul populației, deoarece acestea sunt teste rapide care îți permit să obții un rezultat în 20-30 de minute. Cu toate acestea, rezultatele acestor teste sunt orientative și nu sunt utilizate pentru a face un diagnostic. Rezultatele acestor teste sunt calitative: răspunsul este dat dacă ești infectat cu Covid 19 sau nu. O serie de teste permit diferențierea anticorpilor din clasele IgG și IgM separat, altele le determină în totalitate.

Se poate face testare coronavirus independent?


Potrivit experților, în ciuda simplității și vitezei aparente de obținere a rezultatului, aceste teste nu sunt destinate utilizării independente. În primul rând, este necesară recoltarea sângelui pentru testare, a cărui primire necesită respectarea regulilor de asepsis și antisepsis. Toate materialele utilizate (inclusiv componentele de testare) sunt considerate potențial infecțioase și trebuie eliminate ca deșeuri medicale periculoase (clasa B) care nu sunt aruncate în deșeurile menajere.

Interpretarea unei testari PCR trebuie să fie efectuată de personal medical instruit, iar atunci când se primesc rezultate conflictuale sau discutabile, se dă un comentariu inteligibil: ce trebuie să facem în continuare. Testarea coronavirus este de fapt standardul de „aur” în diagnosticarea imunității antiinfecţioase. O astfel de testare coronavirus determină în mod diferențiat atât prezența IgG și IgM, cât și numărul acestora. Adică, analiza nivelului de anticorpi permite determinarea calității răspunsului imun la efectul virusului și determinarea stadiului bolii.

Cu toate acestea, trebuie subliniat că absența anticorpilor nu înseamnă absența infecției. În toate cazurile controversate, este necesar să se efectueze testarea PCR - singura metodă directă disponibilă pentru detectarea virusului - și să se evalueze clinic pacientul.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile.
  • Arad
  • 0743204060

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro