Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

De ce designerii recomanda sistemele cu rezervor wc incastrat?

De ce designerii recomanda sistemele cu rezervor wc incastrat?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1669

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Majoriteatea oamenilorapreciazastilul aerisit si in special modern din caminele noastre, mai ales datorita schimbarilor produse de dezvoltarea societatii noastre si a tehnologiei. Un element stilistic (dar si functional) la tot mai mare cautare in ziua de astazi este toaleta cu rezervor wc incastrat, un adevarat beneficiu pentru baie, atat din punct de vedere estetic, cat si ergonomic.

Ce inseamna un rezervor incastrat?


Rezervor wc incastrat este instalat in spatele peretelui. Astfel, evacuarea apei produce mai putin zgomot, iar incaperea beneficiaza de spatiu suplimentar. Baia este astfel mai aerisita, mai incapatoare si mai primitoare.
Daca rezervorul are nevoie de munca de intretinere, peretele nu reprezinta un impediment, deoarece orice lucrare poate fi realizata prin gaura destinata butonului de evacuare. Avantajele estetice si functionale oferite de un astfel de sistem au fost inca de mai multi ani reperate de proprietarii unor spatii comerciale, restaurante, hoteluri, iar in ultimii ani o crestere tot mai mare in popularitate s-a produs si pe segmentul casnic.

Caracteristicile unui rezervor wc incastrat


Argumentul in favoarea rezervoarelor wc incastrabile se bazeaza pe caracteristicile cu care acestea vin:

  • Toaletele cu rezervor incastrat ne ajuta sa economisitm spatiu in baie. Pe langa faptul ca aceasta va avea un aspect mult mai aerisit odata ce rezervorul se afla in spatele unui peretem, este mult mai usor sa intretinem si curatam baia, pentru ca deodata avem acces mult mai usor pe toata suprafata gresiei;
  • Un vas de toaleta fara rezervor vizibil ofera o nota de eleganta. Lipsa rezervorului din campul vizual, minimalismul vasului de toaleta si stilul butonului de evacuare ofera un aspect de invidiat oricarei bai;
  • Pozitionarea vasului de toaleta se poate face in functie de preferinte. Acest avantaj suplimentar reprezinta o motivatie puternica pentru cei ce doresc o curatenie ca la carte. Pozitionand vasul de toaleta ceva mai sus (sustinut de sistemul din perete), obtinem atat un aspect unic, cat si o dispunere cat se poate de confortabila pentru noi;
  • Se curata mult mai usor. Cand vorbim despre o toaleta standard, este mult mai greu sa curatam vasul. Cand rezervorul este in perete iar vasul nu este atasat de pamant, putem curata mult mai usor atat toaleta, cat si gresia.

Marca de prestigiu este garantia calitatii


Aceste avantaje sunt in general universal valabile, insa un rol foarte important in durabilitatea acestui sistem il joaca brandul si magazinul de unde a fost comercializat. Sistemele ieftine nu ofera acelasi randament, se strica repede, iar partile componente de schimb se gasesc mult mai usor. Rezervoarele de inalta calitate respecta toate promisiunile de calitate, iar dumneavoastra va puteti bucura de o baie atat aspectuoasa, cat si sigura. Rezervoarele si sistemele incastrate de calitate devin tot mai populare pe zi ce trece. Orice designer de interior in pas cu tendintele va recomanda acest tip de sistem pentru baia dumneavoastra!

Achizitionati inteligent


Daca doriti o baie de invidiat la pachet cu o serie de avantaje ce tin de igiena, intretinere si confort, o toaleta cu rezervor wc incastrat este cu siguranta alegerea ideala. Magazinul online BATERII-LUX.ro ofera o serie intreaga de echipamente sanitare de calitate incontestabila, la preturi competitive. Produsele comercializate in magazin sunt de cea mai inalta calitate, iar atat un sistem cu rezervor wc incastrat, cat si o simpla baterie de baie intrunesc toate standardele de siguranta si durabilitate.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389