Arad

DAV Translations

Detalii firma

Adresa
Arad, Strada Ion C. Bratianu, nr. 20
Telefon
0749325906
Social links
Categorie
Firme traduceri
Modificat
acum 1 luna si 5 zile
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

DAV Translations Arad

Suntem o echipă de traducători cu experiență, specializați pe diverse domenii. Muncim cu pasiune și punem întotdeauna pe primul loc nevoile clientului. Calitatea contează pentru noi, fapt pentru care utilizăm soft-uri specializate, iardocumentele traduse sunt revizuite înainte de a fi predate clientului. Respectăm termenele de predare convenite. Suntem deschiși și ne dăm silința să găsim soluții pentru orice provocare apărută pe parcurs.

Efectuăm: traduceri tehnice, medicale, juridice, precum și contracte de prestări servicii și consultanță, contracte de muncă, acte de stare civilă, acte de studii, acte auto, adeverințe și teste Covid.

Limbi de lucru: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, maghiară. La cerere, asigurăm traduceri și în/din alte limbi, durata de predare a traducerii către client fiind însă puțin mai mare.

Prețurile încep de la 30 lei/pagina standard și variază în funcție de limba în/din care se traduce.

Ne ocupăm de legalizarea și apostilarea documentelor traduse, dacă este cazul.

Ne găsiți la telefon: 0749 325 906, email: office@davtranslation.ro sau pe str. I.C. Brătianu, nr. 20, sc. A, ap. 3, la 5 minute de mers pe jos de Tribunalul Arad.Orar firma

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre firma

Traducere din/in: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola