Arad

Dark Bombastic Evening

DARK BOMBASTIC EVENING

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1167

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

DBE este o platforma atipica care sustine Spiritul Underground, exprimarea artistica variata si de calitate, libertatea de opinie, deschiderea la nou si nestandardizat, bunul simt, decenta in tot si toate.

...a fost creata din dorinta sincera de a oferi prietenie, dar si de a pune bazele unei miscari underground corect structurata, pe repere verticale si reale. Totul a fost pornit din admiratie pentru artistii talentati care doresc sa impartaseasca in cel mai onest mod viziunile lor catre un public explorator de elemente noi, inovative, originale. DBE respecta clasicul dar rezoneaza la vectorii de avangarda, experimentali si atipici...

...se adreseaza sufletelor frumoase de pretutindeni care vin neconditionat la un eveniment anual ce doreste sa-si pastreze intacta credinta si convingerea in normalitate, simplitate si sinceritate. In 3 zile efective, prieteni noi si vechi isi propun sa evadeze din cotidian, sa petreaca un week-end atipic intr-o companie frumoasa si, nu in ultimul rand, sa sustina o identitate care, de la an la an, pare sa prinda un contur bine definit?

...sentimentul de apartenenta la platforma DBE ar putea sa reprezinte, in cele din urma, o atitudine noua, neconditionata, libera, care sa poata duce la implinirea unui vis frumos al fiecaruia dintre sustinatori: artisti, public, organizatori, parteneri, mass media...
------

De data aceasta editia va fi la inceputul lunii August, in vestul tarii, chiar la granita cu Ungaria, intr-un cadru diferit, intr-o zona rurala, linistita, plina cu verdeata, cu copaci umbrosi si cu ape termale de diferite temperaturi, in cateva bazine cochete si curate, numai bune de a fi incercate in timpul celor 3 zile si nopti.

De ce am schimbat locatia? Deoarece Romania are multe locuri frumoase ce merita sa fie descoperite si vrem sa le impartasim cu voi. Indiferent ce ar crede unii sau altii, ceea ce facem este din pura pasiune si asta ne motiveaza. Ne place sa surprindem, sa ne fortam limitele, sa iesim din zona de confort. De fapt, asta si este conceptul Dark Bombastic Evening: ne place sa provocam, sa motivam, sa surprindem, dar sa mentinem acea nuanta dark, minimalista, underground.

Daca logistic poate sa para usor complicat, am incercat sa gasim solutii pentru transfer, transport si cazare. Avem avantajul ca Gradina Termala este o oaza de relaxare, retrasa de ochii curiosilor, cu multe spatii verzi unde sa se poate sta la plaja, sa se practice inotul, balaceala sau sa se stea la umbra, sa se citeasca o carte in hamac, etc. Totul pentru noi, doar pentru noi, pe perioada DBE. Asta e pe ziua, ca noaptea vom avea concerte din plin, care se vor lungi in noapte, dupa care petreceri si voie buna.

Cantarile vor incepe in jur de 6-7 pm si vor dura cate 6-7 ore, in fiecare seara, asa ca vor fi mai mult de 20 de ore dedicate concertelor. Ca stiluri muzicale, suna cumva provocator oferta de anul acesta, de la Black Metal extrem sau Psychedelic Rock pana la Post-Punk sau Folk Americana, toate in varianta underground ca atitudine si concept. Incercam sa nu ne uitam radacinile, dar nici sa continuam in acelasi mod, pentru ca simtim si vrem sa facem altfel lucrurile. Vor veni artisti din 13 tari si va fi public din peste 20 de tari.

Vor exista 4 zone diferite:
1. Zona pt parcare si camping
2. Scena si spatiul dedicat concertelor unde, in timpul zilei, va puteti relaxa, puteti sa cititi sau sa va bronzati si sa beti ceva racoritor de la partenerii nostri de la Hash Bar
3. Trei piscine cu apa termala: cea mare cu o adancime de 2m, a doua pentru copii, iar a treia- care are si un bar in mijloc- va fi dedicata auditiilor, atat in timpul zilei cat si noaptea.
4. zona de food&drinks - amplasata la umbra copacilor si umbrelelor.
--------

LINEUP:
ARC GOTIC (RO)
HAIL SPIRIT NOIR (GR)
AUALEU (RO)
WHISPERING SONS (BE)
CYANNA MERCURY (GR)
ORANSSI PAZUZU (FIN)
WOLVES IN THE THRONE ROOM (US)
METHADONE SKIES (RO)
:OF THE WAND AND THE MOON: (DK)
DORDEDUH (RO)
MOTORAMA (RU)
WREKMEISTER HARMONIES (US)
SOROR DOLOROSA (FR)
ESBEN AND THE WITCH (UK)
SPURV (NO)
KAMPFAR (NO)
HAMFERD (FO)
DER BLUTHARSCH AND THE INFINITE CHURCH OF THE LEADING HAND (AT)

REGULAMENT:
In cadrul festivalului este permis accesul cu orice fel de camera foto sau video (fara trepied), umbrele si haine de ploaie.
Este strict interzis accesul cu: droguri, obiecte din sticla, sticle, spray-uri, cutite sau orice fel de obiecte ascutite, mancare si bautura.
Accesul copiilor sub 14 ani, insotiti de un adult, este gratuit.
Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute sau furate. Va recomandam sa va lasati obiectele de valoare la cutia de valori.
Apreciem efortul vostru de a pastra spatiul verde curat, de aceea va rugam sa aruncati resturile in cosurile special amenajate.

PAZA SI SECURITATE:
Paza si protectia este asigurata de o companie acreditata. Piscinele se afla sub stricta supraveghere a unui salvamar, totusi apelam la vigilenta si cooperarea voastra. Retineti ca apa are o temperatura ridicata, de accea va rugam sa nu intrati in piscine aflati sub influenta alcoolului.

Accesul la piscina mare este strict interzis pe timpul noptii, exceptie facand piscina mica in care vor avea loc afterparty-urile si auditiile.

Cu prietenie,
DBE