Arad

Daniel Ivan, psihoterapeutul care te ajuta sa te echilibrezi emotional

Daniel Ivan, psihoterapeutul care te ajuta sa te echilibrezi emotional

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
169

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ne-a fost dat sa traim vremuri mai mult decat interesante, ba chiar am putea spune de-a dreptul bulversante. Ultimii doi ani au fost un carusel de emotii dificil de gestionat pentru noi toti, pentru ca nu ne-am confruntat cu o pandemie traita, ca sa zic asa, pe viu. Pe langa durerea pierderii persoanelor dragi de langa noi, partea mai dificila de infruntat a fost izolarea sociala. Zile la rand fara să ne vedem, sa comunicam dar mai ales fara sa ne imbratisam si-a pus amprenta chiar și pe cei optimisti.

Am gasit totusi solutii pentru a ne conecta unul cu altul cu ajutorul tehnologiei online, folosind telefoanele mai mult decat oricand si facand comenzi online cand nu puteam merge prin magazine dupa cele necesare. Multi dintre cei care au avut nevoie de ajutor specializat au gasit sprijin la psihoterapeutul Daniel Ivan, cu pagina de prezentare Danielivan.ro.

Medicii, ingerii de langa noi

Cei care au facut practic imposibilul pentru a lupta cu un inamic necunoscut au fost medicii si asistentele medicale. Ei au fost cei care, alaturi de psihologi si terapeuti, au luptat sa ne mentina in viata, pe linia de plutire, pentru a ne putea bucura in continuare de fiecare zi. Nici misiunea unora, nici misiunea altora nu a fost deloc usoara. Ceea ce au facut primii salvand vieti omenesti a fost continuat de doctorii sufletelor, pentru ca suntem completi doar in formula trup-suflet-minte. Si, de cele mai multe ori, ceea ce este ascuns sau aruncat in subconstient ne poate submina existenta de o maniera nebanuita. Iar uneori de aici, din pacate, deriva gesturi tragice.

Psihoterapeutul, cadru specializat in a oferi ajutor

In toate orasele ar fi minunat sa existe mai multe cabinete de psihoterapeuti, oameni bine pregatiti profesional si dornici sa isi ofere timpul si experienta celor aflati in nevoie. Printre cei care se disting prin implicarea lor in tot ceea ce fac se afla si Daniel Ivan, psiholog Bucuresti, care foloseste atat consultatiile la cabinet, cat si consultatiile online, pentru cei care nu se pot deplasa din diverse motive.

Printre metodele terapeutice folosite de Daniel Ivan se numara psihoterapia cognitiv-temperamentala, terapia centrata pe teme cognitive sau terapia prin hipnoza numita si hipnoterapia. Metodele folosite de psihoterapeutul Daniel Ivan dau rezultate foarte bune in remedierea problemelor de personalitate, problemelor inerente cuplului, dar mai ales starilor de anxietate si depresie, atat de des intilnite in societatea noastra.

Persoanele sensibile, aflate in dificultate sau care nu gasesc sustinere in cei din jur se pot adresa cu incredere la psihoterapeutul Daniel Ivan pentru restabilirea echilibrului emotional si armonizarea cu planul social pentru o viata implinita.

Contact: contact@danielivan.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306