Arad

Dacă simți că nu le poți avea pe toate, e timpul să-ți schimbi job-ul

Dacă simți că nu le poți avea pe toate, e timpul să-ți schimbi job-ul

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 15 ore
Vizualizari
56

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te-ai săturat de colegi posaci și obosiți cu care nu poți să glumești niciodată? De șefi autoritari și rigizi care nu-ți respectă timpul liber și te penalizează pentru fiecare greșeală pe care o săvârșești? De un mediu ostil, în care simți că nu poți să te dezvolți, în viitor? Te înțelegem! GO M.A.D. by Best Studios a gândit un program special pentru a combate toate aceste nemulțumiri!

Cunoaștem cât este de frustrant să nu te simți în largul tău atunci când vii la muncă. Știm cât de impotant este colectivul în care-ți desfășori activitatea și ce rol semnificativ poartă coeziunea în cadrul unui grup de oameni care muncesc sub același acoperiș. Fie că-ți vine sau nu să crezi, ne-am organizat în așa fel încât să atingem toate punctele menționate anterior și să satisfacem nevoile atât financiare cât și emoționale ale modelelor cu care colaborăm.

Videochat-uldin Galati ca industrie a cunoscut o creștere exponențială în ultimii ani. Tot mai multe femei optează pentru un asemenea job prin prisma multiplelor beneficii pe care el le poate oferi. Astăzi vorbim doar despre câteva, restul te invităm să le cunoști în cadrul unui interviu.

Modelele GO M.A.D. se bucură de:
- Un prim venit generos în valoare de 1.500 euro în calitate de începătoare.
- Oportunitatea de a lucra alături de singurul studio certificat LiveJasmin din Galați.
- Acces nelimitat la site-urile premimum și trafic dedicat.
- Legalitate în proporție de 100%. În baza unui contract de colaborare, vei avea taxele deja plătite pentru banii pe care-i primești precum și asigurare de sănătate.
- Training complet, realizat chiar de către foste modele cu experiență. Nu-i nevoie să te pricepi, totul se învață, pas cu pas!
- Sesiuni foto/video dedicate, machiaj gratuit în fiecare zi.

Iar dacă crezi că îți va fi greu să te integrezi, te punem la curent cu faptul că dispunem de Big Sister System: colegele noastre vin în sprijinul tău cu un sfat sau un gând bun. Modelele sunt gata să te cunoască, să socializați și să organizați multe ieșiri împreună!

Orice reținere pe care ai putea să o ai cu privire la oferta noastră de job o putem lămuri printr-o simplă discuție. Scrie-ne pe WhatsApp sau apelează-ne la nr. de telefon: 0741 545 555.