Arad

Cursuri de IT pentru copii in Arad

Cursuri de IT pentru copii in Arad

Detalii curs

Social links
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Logiscool
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Apartine de
Logiscool
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Cursuri de IT pentru copii in Arad

Logiscool din Arad organizeaza cursuri de programare pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 și 17 ani. Programarea este cheia universală a viitorului si, in plus, mai este si foarte distractiva!

La Logiscool, fiecare elev incepe sa invete elementele de baza ale programarii cu ajutorul mediului de programare vizuala - Scoolcode Blox. Asimilarea notiunilor este naturala si intuitiva prin utilizarea unor blocuri grafice de comenzi. In modul Blox vei lucra între 1 si 6 semestre, in functie de varsta ta si nivelul de cunostinte, timp in care vei crea jocuri, animatii si proiecte cool, folosind comenzi din ce in ce mai complicate!

Odată ce ai ajuns un programator experimentat în programarea vizuala, vei incepe sa descoperi in paralel bazele programarii bazate pe text - in mediul Scoolcode Mix. Mediul Blox, deja stapanit, va putea fi folosit ca punct de referinta, fiind transpus in linii de cod. Astfel, vei putea vedea, interpreta si edita codul text al programelor si jocurilor create de tine.

Dupa ce ai parcurs minim doua semestre in modul Mix si stapanesti bazele programarii, inchei modurile Blox sau Mix si aprofundezi programarea text. Mai mult, vei avea ocazia sa iti folosesti cunostintele dobandite pentru a crea proiecte precum un dezvoltator profesionist de jocuri.

Filtre curs

Tip curs: IT