Arad

Anunt Gold Curs Expert Achizitii Publice in Arad

Școala Eurotraining Arad organizează curs de Expert achiziții publice acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional administrație și servicii publice.

Curs Formator in Arad

Detalii curs

Telefon
0770836192
Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
3458

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Centrul National de Training EDUEXPERT - furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT - TRAINING OF TRAINERS. Evaluarea participantilor se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia "FORMATOR" cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit si in format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA.

DOCUMENTE PENTRU INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) - trebuie aduse in prima zi de curs.

LOCATIE DE DESFASURARE: Grup Scolar de Industrie Alimentara Arad, str. Lucian Blaga nr. 15, Arad.

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

COMPETENTELE dobandite la finalul cursului sunt:

Pregatirea formarii

Realizarea activitatilor de formare

Evaluarea formarii

Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

Marketing-ul formarii

Proiectarea programelor de formare

Organizarea programelor si a stagiilor de formare

Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Cadre didactice, Membri ONG. Conditie de participare: minim studii superioare.

STRATEGII DE FORMARE: Studiu de caz, brainstorming, simularea, jocul de rol, dezbaterea, demonstratia, exercitiul individual si de grup.

OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 25 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. si veti beneficia de participarea gratuita a unei persoane!

Costul cursurilor autorizate CNFPA, se poate deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca "societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit".

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU
Presedinte
Centrul National de Training EDUEXPERT

Anunt Gold Curs Contabil in Arad

Școala Eurotraining Arad organizează curs de Contabil acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional administrație și management.