Arad

Curs de ospatar (chelner) in Arad Client Gold

Curs de ospatar

Detalii curs

Telefon
0257212175
Web
https://www.scoalaeurotraining.ro
Social links
Categorie
Cursuri mancare si bautura
Locatie
Scoala Eurotraining
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
4596

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Ospătar (chelner) Arad

Școala Eurotraining Arad organizează curs de Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație acreditat ANC, care face parte din domeniul ocupațional turism și alimentație publică.

Chelnerul (ospătarul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentație publică.

Servește la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi și alte produse comestibile. Obiectivul minimal pe care-l urmărește este satisfacerea momentană a consumatorului, iar obiectivul maximal este să-l convingă pe acesta că, de fiecare dată când va reveni, va avea aceleași satisfacții. Efectul astfel obținut se va materializa în planul ridicat al încasărilor, în afluxul consumatorilor. Serviciul propriu-zis constă în primirea clienților și stabilirea relației cu aceștia (salutul, pronunțarea numelui clientului, dacă este cunoscut, informarea lor sugestivă, verbală și prin listă).

În activitatea sa, chelnerul folosește diverse materiale auxiliare: șervet, blocnotes, creion, chibrit, carnet de plăți, monedă divizionară, liste de preparate și băuturi, borderou de plăți și bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri, clești, măsuțe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori, scaune flori, șervețele etc.

Documente necesare pentru înscriere
  • Copie act de identitate
  • Copie certificat de naștere
  • Copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul)
  • Copie de pe ultimul act de studiu/foaia matricolă/adeverință de absolvire
  • Adeverință medicală

Modalități de plată: Plata se poate realiza sub două forme:
  • În rate egale conform contractului de formare profesională încheiat la înscriere
  • Integral la înscriere, caz în care veți beneficia de 5% reducere.