Arad

Cum sa obti un foraj pentru alimentare cu apa de calitate

Cum sa obti un foraj pentru alimentare cu apa de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1147

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Datorita instalatiilor si accesoriilor folosite, a complexitatii utilajelor, diversitatii geologie, multitudinii de material necesare cat si a dificultatii din punct de vedere tehnic al operatiilor executate, forajele de apa sunt cele mai complicate foraje (in comparative cu forajele de pompe de caldura, geologie, geotehnice, etc).

Ce presupune un foraj de calitate
Pentru un astfel de process complex este nevoie de cunostinte cat mai vaste din mai multe domenii, exprienta si dotare tehnica si materiala. Daca aceste aspect sunt respectate de firma de foraje, forajul de alimentare cu apa va fi unul de calitate, durata de executie scurta iar pretul fiind competitiv. Pentru asta, ai nevoie de o firma serioasa care presteaza astfel de servicii, iar varianta sa apelezi la una de pe fluturasii de pe stalpi este total neindicata fiindca risti chiar sa ramai cu banii dati si cu lucrarea neterminata. Astfel, gasisti cu usurinta pe portalul euforaje.ro foraje puturi de apa, oferite de cele mai sigure si profesioniste firme in domeniu. Pe acest portal puteti gasi cu usurinta, in functie de zona in care va aflati, firme care ofera servicii de foraje sigure si de inalta calitate.
O lucrare bine executata poate functiona de la 15 ani in sus, existand foraje atat de bine executate care chiar si dupa 50 de ani functioneaza bine.
Pentru a executa un foraj de calitate, pe langa calitatea materialelor folosite o importanta o au si operatiile care se fac dupa procesul de tubare.
Principalele etape pentru executarea unui foraj professional si de calitate:
- Deplasare, transport, logistica, organizare de santier;
- Sapare;
- Tubare;
- Piesa de fund;
- Centrori;
- Pietris margaritar;
- Introducerea pietrisului margaritar;
- Izolarea straturilor
- Cimentare;
- Pauza priza ciment;
- Denisipare;
- Pompari;
- Stabilirea parametrilor forajului;
- Intocmire documentatie;
- Refacere amplasament;
- Sapare si montare camin;
- Punerea in exploatare.