Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Cum să previi anumite reparaţii auto costisitoare

Cum să previi anumite reparaţii auto costisitoare

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1705

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Oricine deţine sau a deţinut o maşină proprietate personală, ştie cât chin şi câţi bani a cheltuit de-a lungul timpului cu trimiterea maşinii în service sau la un mecanic. Pentru siguranţă şi economisirea de bani buni, ai putea să încerci să eviţi anumite reparaţii costisitoare în service care ar trebui efectuate asupra autovehiculului, încercând să le previi din timp şi să achiziţionezi produse pentru maşina ta de pe site-urile de vânzări piese auto online. Acestea sunt o alternativă mult mai bună, mai economică şi mai sigură decât orice altceva.

Reparaţiile auto sunt un lucru inevitabil în viată oricărui proprietar de vehicul. Aceste lucruri se pot produce chiar şi dacă deţii un model de bază de maşină, fără piese adăugate de la alte maşini şi fără a fi second hand. Maşinile care sunt fabricate în zilele noastre au devenit destul de complicat de reparat. Acest lucru duce la cheltuirea de mai mulţi bani de fiecare dată când îţi vei duce maşină într-un service sau la reparat la un mecanic specializat.

Lubrifierea motorului

Osia controlează volumul de aer care merge la motorul maşinii tale prin deschiderea şi închiderea valvelor. Din cauza acestei mişcări a valvelor este necesar să le menţinem mereu lubrifiate. Oricum, dacă această parte a maşinii tale se strică, maşina va oferi un kilometraj redus, că să nu mai menţionăm şi scăderea performanţelor acesteia. Pentru a preveni o reparaţie scumpă efectuată asupra acestei părţi a vehiculului, ar trebui să continui să schimbi uleiul de motor în mod regulat şi să menţii în ordine şi în stare de funcţionare toate valvele.

Injecţia de combustibil

Pompa de injecţie asigură combustibil cilindrilor motorului în cantităţile necesare. Oricum, o pompă de injecţie înfundată reprezintă şi un volum inconsistent de combustibil. Maşina ta poate să circule normal vreme de câţiva kilometri, însă va avea parte de ceva explozii minore înainte de a funcţiona din nou bine timp de alţi câţiva kilometri. Cea mai comună problema care va apărea în urmă acestei stricăciuni este dificultatea pornirii maşinii. Ca să prevenim această situaţie ar trebui să înlocuim filtrele de combustibil pentru a face o mentenanţă periodică a maşinii.

Turbocompresorul

Aceasta este unitatea de energie a maşinii care ajută la forţarea aerului în motor, permiţând intrarea a mai mult combustibil şi astfel şi o creştere a energiei şi a puterii motorului. Vehiculul poate circula cu uşurinţă la viteze mari datorită acestei părţi auto. Însă, în timp ce turbocompresorul poate opera la viteze rotaţionale ridicate, acesta poate fi un foarte bun subiect pentru uzură. Pentru a preveni această uzură a piesei auto, trebuie schimbat în permanenţă combustibilul pentru a menţine lubrifiat turbocompresorul.

Convertorul catalitic

Dacă îţi pasă de mediul înconjurător, ar trebui să ai grijă şi de convertorul catalitic. Acesta arde hidrocarburile în exces din sistemul de evacuare şi menţine astfel motorul curat. Dacă această parte a maşinii eşuează în a mai funcţiona normal, vehiculul va consuma mai mult combustibil, astfel crescând şi costurile întreţinerii maşinii şi circulării cu aceasta. Pentru a preveni această situaţie neplăcută ar trebui să evităm a mai lasă maşină inactivă pentru lungi perioade de timp. Dacă vehiculul are un kilometraj parcurs mai mare de 160 de kilometri, ar trebui să ne asigurăm că am verificat convertorul catalitic la timp.


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro