Arad

Cum să pariezi eficient pe cornere în fotbal?

Cum să pariezi eficient pe cornere în fotbal?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
1365

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Înainte de începe, trebuie să înțelegeți că nu există o metodă sigură, care să vă asigure în proporție de 100% un câștig. Orice tip de pariu este riscant și, ca absolut orice în viață, nimic nu este sigur. Nu toate casele de pariuri au în oferta lor pariuri sportive pentru cornere, iar cele care dispun de ele variază în opțiuni. Cu toate acestea, vom exemplifica în articol tipurile de pariuri sportive legate de loviturile de la colț, dar și cea mai eficientă metodă de a paria pe ponturi cornere în fotbal.

Ce opțiuni avem când vorbim despre loviturile de la colț

Deși opțiunile de pariuri sportive asociate cu cornerele sunt destul de multe, va fi întotdeauna loc de a îmbunătăți oferta. Unul dintre cele mai populare pariuri pe cornere este cea în care se alege echipa care va avea, la sfârșitul meciului, cele mai multe cornere.

Desigur, puteți paria și pe un număr egal, cota asociată cu acesta fiind, adeseori, mult mai mare față de un solist. Totodată, se poate alege numărul exact de cornere din cadrul unui meci, dar și opțiune de „sub” sau „peste”, unde funcționează la fel ca la numărul de goluri (peste 5,5; sub 7,5; ș.a.m.d).

Puteți paria pe echipa care va avea primul corner, ultimul corner, prima care ajunge la un număr de cornere, handicap la cornere și multe altele. După cum vedeți, există o sumedenie de opțiuni de un putem alege și cu ajutorul cărora ne putem crea biletul dorit.

Cea mai eficientă metodă de a paria pe cornere în fotbal

Una dintre cele mai importante unelte pentru a paria este informația. Iar statisticile, în acest caz, ne spun un lucru clar: repriza a 2-a dispune de mai multe cornere decât prima. Desigur, acest aspect nu se repetă întotdeauna, dar are loc în peste 50% dintre meciurile din fotbal, din întreaga lume.

Uitați-vă la evenimentul sportiv înainte să pariați! Nu este necesar să pierdeți mult timp uitându-vă la un meci, dar după doar câteva minute vă puteți da seama modul în care evenimentul se va desfășura. Dacă o echipă este mult mai dornică să câștige față de cealaltă, acest lucru poate însemna atacuri continue, ceea ce va duce la multe cornere. Mai mult decât atât, contra atacurile echipei dominate generează adeseori cornere.

Pariați întotdeauna după ce v-ați echipat cu toate informațiile posibile, la fel cum o fac tipserii profesioniști. Pariurile sportive sunt, într-adevăr, jocuri de noroc, dar vă puteți mări șansele de câștig atunci când dispuneți de toate detaliile posibile legate de evenimentul pe care doriți să pariați.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro