Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Cum să nu plătiți pentru aer atunci când livrați mărfuri din China în România

Cum să nu plătiți pentru aer atunci când livrați mărfuri din China în România

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
668

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Întrebarea îi va părea ciudată sau jucăușă unui nespecialist, totuși, profesioniștii sunt conștienți de problema gravă a logisticii globale. Ea nu are o soluție directă. Ce ar trebui să fac pentru a plăti pentru livrarea mărfurilor din China, nu aeriană?

Cinci motive pentru a ține cont de încărcătura aeriană


Fiecare dintre noi cel puțin o dată, dar s-a dovedit a fi în rolul unui logistician. La nivel de gospodărie, problema este cunoscută fiecărui călător. Aceasta este colectarea unei valize în vacanță, când există o limită de volum și de la compania aeriană pentru greutatea liberă. Vreau să iau cât mai multe lucruri, dar să nu plătesc prea mult pentru greutate excesiva.

Principalele cinci motive care sunt o durere de cap pentru orice companie de logistică:

  1. Nu există un standard unic pentru ambalarea produselor. Diferitele dimensiuni și greutăți vă cer să alegeți containerul potrivit (20ft, 40ft sau livrare întârziată) pentru a asigura încărcare maximă. Rețineți că în aviația de marfă, distribuția greutății pe zona containerului este, de asemenea, importantă.
  2. Mărfurile fragile vor necesita măsuri suplimentare de securitate. Acest lucru elimină greutatea și volumul util, crescând în același timp costul de transport datorită muncii și materialelor suplimentare.
  3. Timpul de călătorie și condițiile de transport (temperatură, umiditate etc.) vor afecta alegerea rutei, unele mărfuri nu pot fi trimise într-un singur container, în ciuda beneficiului clar.
  4. Încărcăturile grele cu volum redus (ex. mașini) și încărcăturile ușoare cu volum mare (ex. perne cu pături) sunt o bătaie de cap suplimentară. Conform regulilor de transport, este adesea dificil să combinați astfel de mărfuri într-un singur transport.
  5. Alegerea celei mai bune variante de asigurare pentru marfa de grupaj. O sarcină foarte dificilă dacă doriți să economisiți pe acest articol de cheltuieli.

De acord, după ce am evaluat ce sarcini neliniare rezolvă logisticienii, este logic să aruncăm o privire mai atentă asupra experienței companiilor de transport care operează pe piață de mult timp. De exemplu, compania M3cargo folosește software și specialiști la punctele de plecare, ținând cont de punctele de destinație ale fiecărui articol din marfa de grupaj. După cum glumesc managerii companiei, Tetris este jocul lor preferat. Capacitatea de a „umple” containerul astfel încât să nu mai rămână aer în el este un talent care îi ajută pe clienți să nu plătească în exces pentru livrarea mărfurilor din China.

Cum poate fi ajutată logistica?


Un factor important în aranjarea corectă a transportului este timpul. Cu cât este mai mic, cu atât este mai dificil să faci transportul mai ieftin. Evaluați cât de tolerabil va fi livrarea nu urgentă, ci într-o săptămână. Acest lucru va da loc de manevră celor care formează încărcătura.

Luați în considerare „ultima milă”. Poate fi mai ieftin să închiriezi o mașină și să-ți ridici marfa din depozitul unei companii de transport, decât să soliciti livrarea la poarta depozitului. Ideea este relevantă pentru mărfuri mici, de mare valoare, totuși, riscurile transportului din ultima secțiune vor cădea asupra ta. Și amintiți-vă că transporturile obișnuite de expedieri similare cu un program specific vor fi întotdeauna mai ieftine decât comandarea fiecărei noi expedieri cu o dată precisă de sosire.

Companiile de transport au învățat să facă față problemelor dificile, dar clienții pot ajuta și prin ușurarea cerințelor. Înțelegând dificultățile, luați în considerare problemele și faceți un pas înainte, pentru că atunci nu va trebui să plătiți pentru aerul chinezesc, ceea ce înseamnă că profitul pe produs va fi mai mare.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro