Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Cum sa începi investita in criptomonede: 3 sfaturi

Cum sa începi investita in criptomonede: 3 sfaturi

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
518

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ciuda volatilității crescute, criptomonedele rămân o investiție preferata pentru cei care prefera speculațiile si cauta proiecte cu potențial mare de creștere. Criptomonedele consacrate precum Bitcoin și Ethereum înregistrează constant fluctuații, iar multe alte monede digitale populare fac același lucru. Comercianții experimentați speculează criptomonedele de ani de zile, dar ce se întâmplă dacă sunteți nou pe piață și doriți să investiți?

În primul rând, dacă vreți să investiți în criptomonede, trebuie să fiți în control asupra tuturor finanțelor dvs. Aceasta înseamnă că aveți un fond de urgență, un nivel de îndatorare gestionabil și, în mod ideal, un portofoliu diversificat. Investițiile dvs. în criptomonede pot deveni parte din portofoliu și sperăm să vă ajute la îmbunătățirea rentabilității generale.

Când începeți să investiți în criptomonede, țineți cont de aceste 3 lucruri:

1. Înțelege în ce investești

Ca în cazul oricărei investiții, trebuie să știți exact în ce investiți. Dacă cumpărați acțiuni, este important să citiți roadmap-ul și să analizați cu atenție compania. Planificați același lucru cu orice criptomonedă, deoarece există literalmente mii de monede, toate funcționează diferit și au utilități diferite. Trebuie să înțelegeți cazul de investiție pentru fiecare tranzacție. Unele dintre cele mai populare monede includ Ethereum, Dogecoin, Cardano și XRP. Solana este, de asemenea, o altă monedă care a avut mare succes. Așadar, înțelegeți potențialele avantaje și dezavantaje pentru a identifica criptomonede de viitor. Dacă investiția dvs. financiară nu este susținută de active sau fluxuri de numerar, poate fi fără valoare.

2. Trecutul este trecut

O greșeală pe care o fac mulți investitori noi este să privească înapoi și să extrapoleze în viitor. Da, Bitcoin valora înainte câțiva cenți, dar acum valorează mai mult. Cu toate acestea, întrebarea cheie este „va continua această creștere în viitor, chiar dacă nu la fel de rapid?” Investitorii privesc spre viitor, nu spre trecutul activelor. Ce va genera profituri în viitor? Un comerciant care cumpără criptomonede astăzi are nevoie de câștigurile de mâine, nu de cele de ieri.

3. Urmăriți volatilitatea

Prețul criptomonedelor este la fel de volatil ca un activ. Ele pot dispărea rapid, în câteva secunde și nu sunt altceva decât zvonuri care în cele din urmă se dovedesc a fi nefondate. Sunt utile pentru investitorii cu experiență care pot tranzacționa criptomonede rapid sau au o bună înțelegere a fundamentelor pieței, tendințele pieței și direcția acesteia. Însă, poate fi un câmp minat pentru noii investitori care nu au abilitățile sau algoritmii de înaltă performanță care conduc aceste tranzacții.

Volatilitatea este jocul comercianților puternici de pe Wall Street, fiecare încercând să depășească alți investitori, cu sume mari de bani. Noii investitori sunt ușor copleșiți de volatilitate. Acest lucru se datorează faptului că volatilitatea i-a șocat pe comercianți, în special pe începători. Între timp, alți comercianți pot interveni și cumpăra la prețuri mici. Mai simplu spus, volatilitatea îi poate ajuta pe comercianții experimentați „să cumpere la preț mic și să vândă la preț mare”, în timp ce investitorii fără experiență „cumpără la un nivel ridicat și vând la un nivel scăzut”.

Criptomonedele sunt o zonă foarte speculativă a pieței, iar mulți investitori au decis să-și pună banii în altă parte. Cu toate acestea, cel mai bun sfat pentru începătorii care doresc să tranzacționeze criptomonede este să înceapă cu sume mici și să folosească doar fondurile pe care își permit sa le piardă.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro