Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Cum sa eviti dezastrele fotografice - sfaturi pentru miri

Cum sa eviti dezastrele fotografice - sfaturi pentru miri

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
778

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se spun multe despre cum sa, cum sa nu, cand vine vorba de organizarea unei nunti. Putini sunt cei care pun punctul pe i si vorbesc despre riscurile intalnite. Desigur, nu poti pleca de la premisa ca ceva rau se va intampla, totusi atunci cand se alege un fotograf sunt cateva lucruri esentiale de luat in calcul.

Mai putin tehnic, mai mult practic
Este evident ca doar daca esti din domeniu stii despre supraexpus, despre lumina, cadre si toate definitiile tehnice, despre filtre si ce nu se vede din lumea unui fotograf profesionist. Asta insa nu trebuie sa te impiedice sa vezi partea practic si sa stii sa faci distinctia intre cine este profesionist si cine este amator. Iata si cum:

Aparatura - performanta, care garanteaza fotografii si backup
De obicei fotografii se alarmeaza sa declare ca pot furniza material fotografic care impresioneaza - 1000, dupa caz si tip de pachet de servicii. De fapt ce intereseaza pe miri ar trebui sa fie calitatea acestora si un backup. Sunt cazuri nefericite cand aparatura joaca feste, se defecteaza sau sterge materialul realizat. In unele cazuri fotografiile nu se mai pot recupera. Desigur, acest sumbru scenariu nu si-l permit fotografii profesionisti si de meserie, dar risc exista.

Recenzii - ce spun unii si altii
Ca in orice domeniu, un fotograf este cunoscut de public si primeste de la acesta o recenzie, traim in lumea vitezei si a informatiei, asadar mirii ar trebui sa profite de context si sa afle tot ce se poate despre un anume fotograf pentru nunta vizat. De ce? Pentru ca acest gen de colaborare implica si un factor psihologic. Adica mirele si mireasa se asteapta ca acel din spatele aparatului sa ii faca sa se simta bine si in largul lor, sa nu forteze zambetul pe chipul lor, sa nu fie incomodati de postura, de a vedea obiectivul indreptat spre ei - poate fi chiar intimidant, mai ales in acele momente unice date de eveniment, de a fi mire si mireasa.

Experienta? Da, conteaza
Negresit mirii vor dori sa colaboreze cu profesionisti din domeniile vizate pentru a-si garanta reusita evenimentului. Va conta experienta fotografului pur si simplu pentru ca nuntile nu sunt evenimente simpliste. Cu atat mai mult cu cat acestea includ momente traditionale, exista o dinamica careia greu ii faci fata. O avalansa de emotii, multa lume, fiecare cu un rol al sau si momente cu rol simbolic sunt de neratat.

Asadar, experienta conteaza in masura in care mirii pot fi linistiti ca nu trebuie sa ofere indicatii fotografului despre ce nu sa rateze, despre momentele cand trebuie sa fie mai alert etc. Despre cum poate munci in conditii de stres sa spunem am lamurit, dar nu este singurul aspect. Conteaza si viziunea sa artistica. Un fotograf care reuseste sa te impresioneze cu albumele create la nunti cu tematici diverse este cel pe care ti-l vei dori. Asa iti dai seama ca nu va copia un gen de fotografie, ci se va adapta dupa cuplu, dupa tematica si stilul de nunta.

Disponibilitate si pret
Povestea gasirii unui fotograf de nunta pe placul celor doi miri continua cu sansele ca cel dorit sa aiba si disponibilitate pentru o anumita data si/sau locatie. Daca este vorba de o echipa de fotografi precum Jadoris exista din start mai multe sanse pentru ca disponibilitatea la deplasare este un mic impediment pentru un fotograf cu viziune. Sfatul este mai degraba de a nu intarzia in a contracta un fotograf, din momentul in care cei doi viitori miri simt ca l-au gasit pe the one. Lasam la final mentiunea despre pret, intrucat nu acesta trebuie sa fie factor determinant pentru alegerea unui fotograf. Pana la urma, ce-i frumos costa si merita banii.

Presiunea mirilor este cu atat mai mare cu cat toata lumea le aminteste ca nunta este evenimentul unic in viata. Doar ca maturitatea cu care iau decizia casatoriei va fi poate si aceeasi cu care vor judeca ce servicii aleg si cu cine sa colaboreze. Sfat! Merita de urmarit targurile de profil, evenimentele dedicate organizarii acestui gen de evenimente. In arta fotografica exista de asemenea o influenta a tehnologiei, asadar mirii isi vor dori fotografii de calitate, realizate cu aparatura de ultima generatie, concepte indraznete si sedinte foto originale.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.