Arad

Cum sa devii independenta din punct de vedere financiar?

Cum sa devii independenta din punct de vedere financiar?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1322

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

E simplu! Trebuie sa vrei! Nu iti trebuie nimic altceva sau altcineva! Acum sa va spun de unde am aceasta deviza. Acum cativa ani, nu voiam sa ma gandesc ca altceva. Ma gandeam ca nu o sa ajung niciodata sa am castiguri de mii de dolari pe luna. Ma gandeam ca pentru asta, trebuie sa ai pe cineva mereu in spate, sa niste bani, ca n-o sa poti sa investesti niciodata in nimic si nu o sa ai niste venituri atat de mari incat sa iti acoperi si cheltuielile si sa traiesti si foarte bine.

Eu am reusit si fara asta! Cum? Simplu! Am reusit sa ma mobilizez la timp. Am reusit sa ma gandesc cum trebuie la viitorul meu. M-am mobilizat si mi-am cautat cel mai tare job. Sunt model la Rich Girls Studio si sunt mandra de asta. Povestea mea a inceput anul trecut in iarna cand dadeam din colt in colt ca nu am bani nici de chirie, nici de mancare.

M-am tot dus la interviuri, dar niciodata n-am primit mai mult de 1000 de lei si nici nu-mi placea. Adevarul e… ce e frumos in a vinde produse alimentare? Mie nu imi place sa lucrez intr-un loc din care nu am nimic de invatat. Deci… sa revenim la ale noastre! M-am angajat aici dupa 2 ani in care tot faceam promotii si traiam de pe o zi pe alta. Cel mai mult mi-a placut faptul ca m-am adaptat repede si nu a fost nevoie sa vin vreun moment cu o stare urata la munca. Am gasit un colectiv care imi place la nebunie si stiu ca atunci cand vin la serviciu… ma relaxez.

Da, poate multe dintre voi vor spune: “Da, dar faci videochat, cum poti trai cu asta” – Am sa va raspund tuturor. Da, fac videochat. Si imi place ceea ce fac. Castiguri peste 8000 de lei pe luna. Nu stiu daca voi castigati atat, nici nu ma intereseaza. Ceea ce spuneam este ca sunt independent, atat din punct de vedere financiar cat si social. Am cateva prietene care mi-au fost si imi vor fi mereu aproape si un iubit care ma sustine. Asta e tot ce imi trebuie, n-am nevoie de altceva.

Va astept sip e voi in echipa noastra. E cea mai tare echipa iar eu sunt destul de prietenoasa! Astept un semn de la voi pe www.richgirls-studio.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro