Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Cum sa alungam rapid monotonia - Pictorul Fericit ne prezinta pictura pe numere!

Cum sa alungam rapid monotonia - Pictorul Fericit ne prezinta pictura pe numere!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Monotonia, un fenomen atat de raspandit printre noi, odata instalata si „netratata” se lasa destul de greu indepartata. Alternative pentru a o alunga sunt la orice pas, insa atunci cand deja s-a instalat parca nimic nu ne mai starneste interesul. Pentru o viata cat se poate de vesela si activa, pictura ramane una dintre activitatile de baza. Multi dintre noi o considera ca fiind o activitate banala, trecuta de mult in registrul clasic. Intr-o oarecare masura au si dreptate – pictura, in adevaratul sens al cuvantului, reprezinta o activitate de ordin clasic. Acest lucru nu se poate spune si despre pictura pe numere despre care se vor oferi mai multe informatii in cele ce urmeaza.

Pictura pe numere – activitate ce starneste tot mai mult interesul!


Pictura pe numere reprezinta update-ul bine meritat si mult asteptat de multi dintre noi pe care l-a primit pictura in sine. Astfel, aceasta activitate vine cu ceva nou, ceva ce a reusit intr-un timp relativ scurt sa starneasca interesul multora dintre noi. Este vorba despre asocierea dintre culori si numere, fara de care rezultatul final al picturii pe numere nu ar mai fi acelasi.

Pictorului Fericit – intemeietorul unei galerii de arta in mediul online!


Pentru cei noi in acest cerc al picturii, Pictorul Fericit, cu site-ul oficial pictorulfericit.ro, este intemeietorul unui manifest, daca poate fi numit asa, cu scopul de a alunga monotonia. Picturile sale pe numere, pe care ni le pune la dispozitie in cadrul site-ului online, sunt diferite, au un acel ceva ce ne face sa devenim curiosi, sa vrem sa realizam o astfel de pictura care pare la prima vedere destul de complicata. Oricine este incurajat sa incerce o astfel de pictura, mai ales pe cele de pe pictorulfericit.ro, a caror grad de dificultate se arata diferit, fiind potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Noi trebuie sa detinem determinarea, iar Pictorul Fericit aduce instrumentele necesare!


Un kit complet, achizitionat din cadrul site-ului amintit anterior, contine panza/canvas, culorile pe ulei (toate numerotate pentru a ca noi sa putem face corespondentele), 3 pensule de dimensiuni diferite. Nu in ultimul rand, si sablonul cu pictura in miniatura face parte din acest pachet.

Kitul pentru pictura pe numere – un cadou ideal pentru cei dragi!


De ce sa nu impartim si cu cei dragi noua aceasta bucurie de a picta? Un astfel de set pentru pictura pe numere poate lua locul clasicelor cadouri oferite la zilele de nastere sau cu alte ocazii diverse. Copiii vor fi de asemenea incantati de o astfel de activitate, mai ales pentru faptul ca le pune atentia la incercare. Totodata, pictura pe numere poate intari relatia parinte – copil, fiind o activitate la care poate participa fiecare membru al familiei. Dupa finalizarea lucrarii, canvasul poate fi inramat si poate lua ulterior locul unui tabloul de prestigiu din living, de exemplu.

Rame pentru pictura pe numere se regasesc in majoritatea magazinelor de bricolaj, deci niciun motiv de stres in acest sens. Cei interesati sunt invitati sa acceseze pictorulfericit.ro pentru a vizualiza intreaga galerie de arta pe care Pictorul Fericit le-o pune la dispozitie.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/