Arad

Cum poți să îți transporți mașina dintr-o țară în alta?

Cum poți să îți transporți mașina dintr-o țară în alta?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
257

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă dorești să îți transporți mașina dintr-o țară în alta în condiții de înaltă calitate și cât se poate de sigur, transport auto internațional cu platforma este cea mai recomandată modalitate de a face acest lucru. Prin intermediul unei firme care se ocupă cu transport auto platformă, mașina ta va ajunge acolo unde îți dorești cât mai redepe posibil și la un cost destul de redus.

Care sunt avantajele pe care le obții în urma colaborări cu o firmă care oferă astfel de servicii?

Această modalitate de a îți transporta mașina dintr-o țară în alta este cea mai sigură și convenabilă, iar tu vei scăpa de orice stres. Vei economisi bani și cel mai important, timp. Nu vei pierde ore în șir conducând și vei beneficia de cel mai bun preț pentru transport. Așa vei evita și costurile suplimentare reprezentate de taxele de drum, personal, combustibil, posibile amenzi și altele. Un alt aspect important pe care îl vei evita este reprezentat de posibile experiențe neplăcute care pot apărea în trafic și care ți-ar fi provocat un disconfort. Alegând să transporți mașina pe platformă vei reduce gradul de uzură al acesteia, nu o vei suprasolicita la un drum lung și astfel vei lungi durata de viață a acesteia. Firma îți va oferi si asigurare pentru autoturismul tău, deci ești lipsit de orice risc. În plus vei putea vedea informații despre acesta în timp real.

Transport auto pe platformă


Titanic Grup se află în top 5 firme de transport din România care oferă astfel de servicii și încă din anul 1994 străbate întreaga Europa. Cu ajutorul lor îți poți transporta autoturismul oriunde în Europa în condiții extrem de sigure datorită vastei experiențe în domeniu și întregii echipe de profesioniști.

Care sunt avantajele colaborării cu Titanic Grup?

Titanic Grup îți oferă costuri reduse, fixe și transparente și o calitate profesională a transportului. Parcarea în care sunt camioanele și mașinile este bine păzită și este și supravegheată video. Alte avantaje pe care ți le aduce colaborarea cu Titanic Grup sunt:

 • Livrare rapidă
 • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport prototip (camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță
 • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Mașina asigurată

Colaborând cu Titanic Grup vei avea parte de multe beneficii, totul la un cost cât mai redus.

Cu ce îți vor transporta aceștia mașina?

Titanic Grup are peste 100 de transportatoare, ce au o capacitate de încărcare de până la 10 mașini, iar acestea sunt produse și echipate de către Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold. Echipa Titanic Grup este o echipă de profesioniști, cu o vastă experiență în domeniu și îți promite transport promt și sigur în toată Europa.

Concluzie

Bucură-te de confortul propriei mașini acolo unde îți dorești! Cu transport auto internațional pe platformă poți avea mașina acolo unde îți dorești, aceștia îți pot lăsa mașina acolo unde tu le vei specifica. Cu Titanic Grup mașina ta va fi în siguranță, iar tu nu va trebui să îi porți vreo secundă de grijă.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210