Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Cum poți să îți rotunjești veniturile cu ajutorul pariurilor online

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
786

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Să câștige cât mai mulți bani este, poate, dezideratul oricărui om. Dar cum poți câștiga un venit extra-salariu, fără să ai nevoie de un al doilea job full-time? Poți încerca pariurile sportive. Nu, nu e nevoie să mergi zilnic la agenția de pariuri sau la casino-ul pe care îl vezi mereu în drumul tău spre birou. Poți paria online, din confortul casei tale. Ai nevoie doar de un cont cu bani în el și de puțină informare.

Cazinouri online pentru pariori moderni


S-au dus vremurile în care oricine își dorea să parieze, mergea zilnic la agențiile de pariuri, consulta lista cu meciurile disponibile și apoi paria. Acum, pariurile se pot face de acasă, din fața calculatorului și cu un card în mână. Dacă intri, de pildă, pe https://www.superpont.com/ găsești o listă întreagă de cazinouri online, dar și un ghid complet de unde poți afla care sunt cazinourile licențiate și care sunt cele unde nu merită să investești bani, pentru că ai șanse mari să rămâi fără ei. Dacă nu ai încă habar cum poți să faci bani din pariuri online, e bine să nu pornești la drum fără bagaj informațional, pentru că un dram de noroc și un “Doamne ajută” nu sunt suficiente în acest demers.

Planul de management al banilor și al timpului

Ca să pariezi ca un profesionist, trebuie să ai un money management, dar și un time management. Banii și timpul sunt, poate cele mai importante elemente ale acestui tip de investiție.

  • fă-ți un buget lunar alocat pariurilor online și nu îl depăși, indiferent de cât câștigi sau pierzi
  • nu aloca pentru pariuri mai mult decât îți poți permite să pierzi
  • nu lua din banii destinați cheltuielilor casei sau bugetului de vacanță, ca să pariezi
  • stabilește la începutul lunii ce procent din câștiguri îl reinvestești în alte pariuri
  • stabilește un interval orar zilnic/săptămânal în care să pariezi online
  • nu paria de la birou și eviți astfel ca pariurile să îți afecteze activitatea job-ului.

Importanța strategiei în pariuri


Ca să fii sigur că banii alocați pentru pariuri nu sunt destinați din start pierderii, trebuie să îți faci o analiză a pronosticurilor. Dacă, de exemplu, pariezi pe meciuri de fotbal, analizează puțin strategia jocului echipei pentru care pariezi. Fă un research și caută câte victorii sau pierderi a avut, cum joacă în deplasare sau acasă. Fiecare jucător are propriul sistem de pariere, așa că nu are sens să pui și tu exact aceleași pariuri pe care le pune cel mai bun prieten al tău. Nu uita că pariurile înseamnă analiză, matematică, dar, nu în ultimul rând intuiție. Așa că, ai încredere și în feeling-ul tău.

Sfatul unui specialist este important


Dacă ești la început în activitatea de pariere, nu ezita să ceri sfatul unui specialist. Există destui oameni care au făcut cariere și averi din pariuri online și acum își împărtășesc cunoștințele cu ceilalți. Programează o ședință de consultanță cu un astfel de expert și, contra unei sume de bani, poți afla trucuri valoroase, care te vor transforma dintr-un novice, într-un parior desăvârșit.

Sursa foto: unsplash.com

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.