Arad

Cum poti organiza un team building online reusit

Detalii anunt

Web
https://www.escapegameworld.com
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 7 luni si 2 zile
Vizualizari
203

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Distantarea sociala in timpul pandemiei COVID a schimbat total modul in care angajatii interactioneaza si lucreaza. Mai mult decat atat, evenimentele sau activitatile de tip team building au fost anulate sau mutate in mediul online. Managerii care au inteles importanta activitatilor de team building pentru angajatii lor au cautat noi solutii si idei pentru a inlocui evenimentele corporate traditionale. Astfel, nu este de mirare ca au aparut o multime de evenimente si activitati online dedicate echipelor si companiilor care isi desfasoara activitatea remote.

Daca esti in cautarea unor activitati online pentru un team building reusit iata cateva aspect de care trebuie sa tii cont.

Activitati pentru toti angajatii

Stim cat de dificil este sa gasesti o activitate care sa multumeasca pe toata lumea, mai ales daca numarul angajatiilor este mare. Chiar daca preferintele in materie de petrecere a timpului liber difera, poti gasi o activitate care sa multumeasca un numar cat mai mare de angajati.

Activitati care implica lucrul in echipa

Evenimentele si activitatile de team building au scopul de a adduce echipele impreuna si de a oferii un loc sigur si distractive in care oamenii pot relationa in afara mediului de munca. Poate cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand organizezi un astfel de eveniment este lucrul in echipa. Jocurile de tip virtual escape games sau murder mystery game sunt ideale pentru a activitatile de echipa. Pentru a gasi solutia jocului, echipa trebuie sa comunice si sa colaboreze. Astfel, pe langa partea distractiva, angajatii isi dezvolta si skill-urile de lucru in echipa si comunicare.

Activitati distractive

Un team building reusit o sa fie mereu legat de o activitate distractiva. Nimeni nu vrea sa isi petreaca cateva ore din timpul liber pentru a se uita la o prezentare sau pentru a raspunde la diferite sondaje. Ofera-le angajatilor tai un eveniment care sa ii scoata din mediul normal de lucru.

Activitati de bonding intre echipe

Intr-o companie pot exista diferite echipe, care lucreaza pe diferite proiecte, si care nu au sansa sa relationeze intre ele. O activitate de team building poate fi momentul ideal pentru ca totii angajatii sa se cunoasca mai bine. Opteaza pentru o activitate de tip “2 adevaruri si o minciuna” unde fiecare angajat poate sa dezvaluie ceva despre el.

Tine cont de timpul personal al angajatilor

Majoritatea evenimentelor de team building se desfasoara in timpul liber al angajatilor. Astfel, incearca sa gasesti o zi si o ora care sa nu intervina atat de mult in viata personala a oamenilor. Spre exemplu, nu organiza o activitate online de team building in weekend pentru ca cei mai multi angajati au deja planuri.

Opteaza pentru o zi a saptamanii ca Luni sau Miercuri, atunci cand angajatii au nevoie de un eveniment distractiv care sa ii scoata din rutina zilnica de task-uri.