Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Cum pot angajatorii să convingă angajații mileniali să rămână în organizația lor?

Cum pot angajatorii să convingă angajații mileniali să rămână în organizația lor?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 21 ore
Vizualizari
1213

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Generația milenialilor reprezintă cea mai mare generație din istorie, ce include peste 92 de milioane de oameni, despre care studiile arată că reprezintă mai mult de 30% din forța de muncă din întreaga lume.

Despre aceștia se spune că au fost mereu înclinați către „job-hopping”, un termen ce denumește tendința lor de a schimba locurile de muncă în mod regulat, însă acest lucru se dovedește a fi doar un mit, conform Wall Street Journal. Un studiu realizat de Bureau of Labor Statistics arată că, într-adevăr, angajații cu vârste între 25 și 34 de ani își schimbă locul de muncă o dată la 3 ani, însă rareori fără a avea un motiv întemeiat. Principalul motiv pentru care angajații mileniali aleg să părăsească o companie este reprezentat, desigur, de remunerația insuficientă pentru a le satisfice nevoile. Mai mult decât atât, la decizia lor contribuie puternic instalarea rutinei, ei fiind întotdeauna în căutare de provocări noi.

Ceea ce angajatorii nu înțeleg despre tinerii mileniali activi pe piața muncii este faptul că, pentru ei, productivitatea nu se măsoară în numărul de ore lucrate, ci în calitatea muncii depuse. Faptul că mulți dintre ei lucrează mult peste program, însumat cu imposibilitatea de a evolua în cadrul companiei, lipsa provocărilor și a unui mediu de lucru plăcut reprezintă factorii ce influențează decizia de a părăsi actualul angajator.

O altă prioritate a tinerilor pe care angajatorul trebuie să o conștientizeze este viața personală. Pentru ei, timpul petrecut împreună cu familia sau prietenii este la fel de important ca suma de bani pe care o primesc de la locul de muncă, spun studiile. Asta datorită laturei ușor egoiste a acestei generații, preocupată intens de propria stare de bine. Atunci când locul de muncă nu permite păstrarea unui echilibru între viața personală și cea profesională, tânărul milenial se va reorienta către altă companie.

Un alt motiv pentru care milenialii nu se simt pe deplin satisfăcuți de locul de muncă actual este lipsa beneficiilor. Din această perspectivă, Glassdor, cea mai mare platformă de recrutare a angajatilor, afirmă că 4 din 5 angajați preferă un pachet de beneficii în locul unei măriri de salariu. Cel mai căutat dintre aceste beneficii este asigurarea medicală, în special în rândul celor care și-au întemeiat deja o familie. Conștienți de costurile colosale pe care le pot atinge serviciile medicale, tinerii încep să înțeleagă importanța prevenției din acest punct de vedere. Un plan de asigurare de sănătate îi protejează de preocupările financiare cauzate de eventualele urgențe medicale, oferind acoperire pentru o gamă largă de servicii medicale.

De asemenea, există asigurări medicale internaționale care oferă aceeași acoperire atât în țară, cât și în străinătate, potrivită pentru cei care călătoresc des fie în interes personal fie în interes de serviciu. MediHelp International oferă planuri de asigurare internațională de sănătate ce acoperă integral costurile unei game largi de servicii medicale, într-o rețea de peste 425.000 de clinici din întreaga lume.

În concluzie, pentru a păstra în cadrul companiei angajații talentați ce fac parte din generația milenială, angajatorii trebuie să înțeleagă dorința acestora de a câștiga experiențe noi, interesante și de a fi înconjurați de oameni asemeni lor. Pe lângă asta, companiile trebuie să investească permanent în starea de bine a angajaților și în sănătatea lor, dacă își doresc o colaborare pe termen lung cu aceștia.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro