Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Cum identificați cele mai bune soluții de eficiență energetică pentru compania dumneavoastră?

Cum identificați cele mai bune soluții de eficiență energetică pentru compania dumneavoastră?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 4 zile
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
504

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Eficiența energetică este un subiect de actualitate atât la nivel european, cât și la nivel național, cu un impact direct în activitatea companiilor, cât și a fiecăruia dintre noi. În decembrie 2012 a intrat în vigoare Directiva privind Eficienta Energetica (2012/27/UE), prin intermediul căreia s-a stabilit un cadru comun pentru promovarea eficienței energetice la nivelul Uniunii Europene pentru atingerea obiectivului global de reducere cu 20% a consumului de energie primară al UE până în 2020.

În vara anului 2021 Comisia Europeană a propus o revizuire a Directivei privind Eficiența Energetică, introducând noi obiective. Astfel, Comisia își propune un obiectiv ambițios, și anume de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră ale UE cu cel puțin 55% până în 2030 comparativ cu nivelurile din 1990, și de a deveni neutră din punct de vedere climatic până în 2050.

Pentru perioada 2021-2030, fiecare țară din UE va trebui să elaboreze un plan național integrat privind energia și clima (PNIEC) pe 10 ani, care să descrie modul în care intenționează să își atingă obiectivele în materie de eficiență energetică pentru 2030. Mai mult, datorită contextului geopolitic actual și a creșterii prețului la energia electrică ne aflăm în situația în care companiile au nevoie de soluții de eficiență energetică și de producere locală de energie pentru a-și reduce dependența față de energia achiziționată din rețea, și pentru o dezvoltare durabilă pe termen lung.

Cum identificați cele mai bune soluții de eficiență energetică pentru compania dumneavoastră?

Auditul energetic reprezintă primul pas în implementarea proiectelor de optimizare a costurilor operaționale. Scopul auditului este de a realiza o “radiografie energetică” a fabricii sau clădirii pentru a identifica potențialul de optimizare energetică a acesteia. În plus, un audit energetic pune în evidență soluțiile imediate, așa numite “low hanging fruits”. Un audit enegetic vă ajută să vă definiți o strategie pe termen scurt și lung, însă pentru a crește eficiența energetică a companiei este importat să implementați soluțiile fezabile recomandate și argumentate în cadrul acestuia.

Câteva dintre cele mai cunoscute soluții de eficiență energetică și producere locală de energie care pot fi puse în practică, compensare energie reactiva, modernizare iluminat interior și exterior, centrale fotovoltaice, cogenerare.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/