Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Cum funcționează payout-ul terminalelor video de tip slot

Cum funcționează payout-ul terminalelor video de tip slot

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1810

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una din primele întrebări pe care ar trebui să și le pună orice amator de sloturi, înainte de a alege unde să își încerce norocul, este ce payout oferă aceste terminale video, popular numite ,,pacanele’’. Dacă nu ești familiarizat cu termenul de payout, trebuie să știi că acesta se referă la procentul de câștig returnat în medie către jucători, atenție, în condițiile în care aceștia ar rula o singură dată banii ,,investiți’’, lucru ce nu se întâmplă prea des.

Că să înțelegem despre ce este vorba, o să luăm ca exemplu o situație concretă. Să presupunem că mergi într-o sală de jocuri cu aparate 77777, Book of Ra sau alte sloturi populare, al căror payout este de regulă situat în jurul a 90%. Dacă ai ,,băga’’ de mai multe ori 100 ron într-un astfel de aparat și i-ai rula o singură data (10 rotiri a câte 10 ron/rundă, să zicem) ar trebui să rămâi în medie cu 90 ron în cont după fiecare rulaj. Evident, vor fi dăți când nu vei rămâne cu nimic, însă compensate cu cele în care vei realiza câștiguri, ar trebui să rezulte o medie de 90% cashback pe termen lung.

Ce se întâmplă însă când rulezi banii de (mult) mai multe ori? Evident, media de 10% profit a ,,casei’’ își va face treaba în permanență, astfel că pe termen lung ,,aparatul’’ este cel care câștigă, în ciuda faptului că, da, sunt nenumărate cazuri în care s-au câștigat sume frumoase cu câțiva lei investiți.

Lămurirea era necesară, credem noi, deoarece există suficient de mulți jucători care înțeleg că payout-ul oferit de sloturi funcționează astfel: dacă într-un an (să spunem) ,,bagi’’ 5.000 RON într-un slot, ar trebui să te alegi în medie cu 4.500 înapoi, iar acest lucru ar putea fi adevărat doar dacă ai rula banii o singură dată, însă, după cum bine știm, numărul celor care vin la ,,aparate’’ și pleacă după ce au rulat o singură dată banii ,,băgați’’ este extrem de mic.

Și fiindcă tot vorbim de acest payout, poate ar trebui să știi că în mediul online există foarte multe sloturi ce merg cu payout-ul până la 97%, iar acest lucru, comparativ cu cel de 90%, contează chiar mai mult decât crezi. Iată ce ne spune matematica în cazul unui exemplu în care 100 de jucători bagă câte 10 ron la două sloturi diferite (unul cu payout 90% offline și unul cu payout 97% online) și rulează suma de câte 10 ori. Sumă totală investită ar ajunge la 1.000 ron iar cea care s-ar întoarce teoretic la jucători ar fi de două ori și ceva mai mare în cazul slotului cu payout de 97% (737 ron față de doar 349 ron).

La final, trebuie să notăm (dacă mai era nevoie) faptul că payout-ul se echilibrează la scară largă și pe perioade lungi de timp pe piața jocurilor de noroc (săptămâni, luni), astfel că miturile de genul ,,să jucăm acum, deoarece e plin aparatul’’ nu au nici un fel de legătură cu realitatea, fiind pur și simplu întâmplătoare cazurile în care acestea se adeveresc.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro