Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum e mai avantajos să-ți închiriezi locuința?

Cum e mai avantajos să-ți închiriezi locuința?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1103

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În Bucureşti, în această perioadă, o garsonieră se închiriază, în medie cu 150- 300 de euro pe lună, apartamentele cu 2 camere se închiriază în medie cu 250- 350 de euro pe lună, iar pentru apartamentele de 3 camere chiria poate ajunge de la 300 la 700 de euro. Bineînțeles, chiria este influențată și de zona în care se află apartamentul, categoria de bloc (blocurile vechi sunt mai căutate pentru că sunt văzute ca fiind mai sigure).

Prețul pe chirie este încasat în cazul în care ai chiriași. În special, se consideră că garsonierele cel puțin, sunt cumpărate de către persoane singure, studenți sau persoane cu un buget redus, după care urmează ori să fie vândută succesiv trecând prin modificări de preț ori să fie închiriată succesiv pentru a aduce un venit constant proprietarului.

În România, cu precădere în București, piața imobiliară este în continuă ascensiune pe toate palierele, dezvoltatorii creează locuințe pe baza cererii, piața este stimulată prin închiriere și cumpărare și de asemenea, domeniul de servicii hoteliere este în plină creștere. Mai ales în orașele și țările cu potențial turistic sau antreprenorial și de asemenea, închirierea în regim hotelier este în expansiune.

În ultima perioadă, proprietarii au început treptat să aleagă să ofere apartamentul sau garsoniera în regim hotelier decât să o închirieze. Raționamentul este foarte simplu, închirierea în regim hotelier este reciproc avantajoasă. Pentru proprietari aduce un venit stabil mai mare decât o chirie. Pentru oaspeți e avantajos din punct de vedere financiar pentru că astfel de camere sunt mai ieftine decât camerele de hotel, sunt mai liniștite, confortul este unul sporit, iar apartamentele sunt finisate și moderne.

În cazul în care ai o locuință și dorești să o închiriezi în regim hotelier, este necesar să îndeplinești anumite condiții. De pildă, sunt necesare autorizații de funcționare de la Primărie, Mediu, Ministerul Turismului şi plata impozitului pe profit; trebuie să ții cont de faptul că cele mai căutate locuinţe sunt situate în zone centrale sau bine poziţionate în apropierea mijloacelor de transport în comun; spre deosebire de chiriaşii stabili, oaspeții tăi de acum nu se vor mulţumi cu un mobilier vechi şi prăfuit. Casa trebuie să arate impecabil și să răspundă cerințelor și nevoilor oaspeților, condițiile să fie decente, mobilierul modern și minimalist.

Preţul obţinut lunar este cu siguranţă un avantaj al închirierii de apartamente in regim hotelier Bucuresti dar trebuie să ai în vedere şi dezavantajele. Pentru a-ţi face afacerea profitabilă, trebuie să te ocupi de promovarea ei, să-ţi găseşti clienţi, să înveți să îți cunoști piața țintă și oaspeții pentru a ști cum să gestionezi situațiile neprevăzute cât mai bine.

Mai mult decât atât, trebuie să te gândești că imobilul se poate degrada, trebuie să iei în calcul recondiționarea apartamentului, achiziția de materiale consumabile recurent, plata utilităților și orice cheltuială care să asigure confortul total oaspetelui. În cazul în care nu ai timp să te ocupi de o asemenea afacere, ai și varianta de a colabora cu o firmă de imobiliare, care îţi va subînchiria casa în regim hotelier, în schimbul unui comision de aproximativ 30-40% din suma totală obţinută lunar.

apartamente-regimhotelier.ro

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro