Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Cum ai grijă de tenul tău în sezonul cald? Sfaturi simple pentru un ten perfect

Cum ai grijă de tenul tău în sezonul cald? Sfaturi simple pentru un ten perfect

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
440

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Iubim vara, însă acest lucru probabil că nu mai vine ca o noutate pentru nimeni având în vedere că o așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Odată cu venirea sezonului cald însă, la pachet vin și diferite provocări, în special pentru ten, care este expus aproape în mod constant la razele puternice ale soarelui. De foarte multe ori, avem tendința de a neglija aproape complet pielea, astfel că nu este de mirare că uneori ne alegem cu diferite afecțiuni la nivelul acesteia. Expunerile prelungite la soare poate că îți aduc un bronz excepțional ce va dura tot sezonul estival, însă trebuie să iei în calcul și sănătatea pielii, în special pe cea a tenului în această perioadă.

Vara, la fel ca și în timpul iernii, pielea feței are tendința de a fi mult mai sensibilă, însă de această dată nu la vânt și la frig, ci la căldura excesiva și praf. Din acest motiv, este indicat ca aceasta să beneficieze de un plus de atenție din partea ta, dacă îți dorești un ten îngrijit care radiază. În cele ce urmează, am pregătit pentru tine câteva sfaturi ce îți pot fi de folos în îngrijirea corecta a tenului în timpul sezonului cald.

Hidratarea, un element esențial pentru sănătatea pielii
Pentru a avea parte de un ten sănătos, este important ca într-o primă etapă să te asiguri că te hidratezi în mod corect. Chiar dacă vara senzația de sete apare în mod constant, de multe ori acest lucru nu este suficient, de aceea îți recomandăm să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi sau chiar mai mult în zilele foarte călduroase. Reține faptul că apa este benefică întregului organism, nu doar pielii. Concomitent poți apela și la ajutorul unei creme intens hidratante, care să ofere o îngrijire suplimentară pielii. O gamă largă de creme pentru ten pot fi regăsite la www.mycosmetics.ro. Asigură-te că o alegi pe cea potrivită tipului tău de ten.

Utilizează protecție solară
Produsele ce dispun de factor de protecție solară nu sunt un moft sau vreun trend, ci reprezintă una dintre cele mai bune “bariere” pe care le ai în fața razelor ultraviolete, atât de nocive pentru sănătatea pielii. Produsele cu factor de protecție solară ar trebui utilizate în mod regulat, ori de câte ori părăsești locuința, în special la nivelul tenului, pentru că acesta este în general cel mai expus la soare. Recomandarea este aceea de a alege un produs cu un factor de protecție solară cât mai ridicat, chiar dacă acest lucru va face ca bronzul să apară mai târziu.

Expune-te responsabil la soare
Nu în ultimul rând, este important să ții cont de faptul că expunerea prelungită la soare, mai ales fără protecție solară este un lucru contraindicat pentru sănătatea pielii. Evită pe cât posibil să te expui la soare în intervalul 11-16 (când soarele este cel mai puternic) și utilizează întotdeauna creme cu factor de protecție solară, în special pe ten. Respectarea acestor reguli simple îți vor garanta un ten sănătos și strălucitor ce va iradia.

Sursa foto: drkurzman.com

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/