Arad

Cu inima la teatru

Detalii spectacol

Telefon
0745072081
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
574

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 19 noiembrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Turneul Național „Cu inima la teatru” – heART, ajuns la a doua ediție, vine în orașul tău!

  • Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, iar sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare.
  • Într-o singură zi, cu ajutorul inimii, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase.
  • Inima ne hrănește zilnic, însă noi cât de des o hrănim pe ea?

Sfârșitul lunii noiembrie aduce în orașul tău cea de-a doua ediție a Turneului Național „Cu inima la teatru‟ – heART, organizat de Cuibul Artiștilor, împreună cu Asociația FRENDS. De pe 17 și 29 noiembrie, oamenii din 13 orașe sunt invitați să vină cu inima la teatru la acest maraton cultural. Intrarea este liberă, iar donațiile strânse pe durata turneului se vor transforma într-o bursă pentru un tânăr artist.

Spectacolul cu care oamenii din toată țara vor face cunoștință spune povestea aventurilor noastre cotidiene. Conceput ca o oglindă ce reflectă ceea ce cu toții simțim, „Aventuri contemporane‟ vorbește despre noi, despre tine și despre societatea în care trăim – societate ce ne grăbește uneori mai mult decât am dori și ne face să uităm bucuria lucrurilor mici. „Aventuri contemporane‟ te va pune în situația de a râde și de a reflecta: la sine, la relațiile cu ceilalți, la monotonie și la fericire.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru