Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Crosul si Semimaratonul Judetului Arad

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
3226

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 iunie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Crosul si Semimaratonul Judetului Arad

Sambata, 15 iunie 2013, incepand cu ora 9:00, iau startul intrecerile Crosului si Semimaratonului Judetului Arad, in apropierea Primariei din municipiu. Concursul, desfasurat pe strazile orasului, cuprinde o cursa de semimaraton (21,097 km), doua curse populare desfasurate pe trasee de 6 km, respectiv 1 km, urmate, la final, de cursa voluntarilor.

Inscrierile la cursa populara de 6 km, unde varsta minima este 14 ani, precum si la cea de 1 km (fara limita de varsta) se fac pe acelasi site, pana la data de 11 iunie (ora 15:00), fara taxa de participare.

Evenimentul este organizat de catre Consiliul Judetean Arad, Primaria Municipiului Arad, Centrul Cultural Judetean Arad si Clubul Sportiv Experienta Multisport. Cu acest prilej, doritorii vor putea participa si la un tur al orasului, oferit de catre organizatori in data de 14 iunie, intalnirea participantilor urmand sa aiba loc la ora 16:00, pe platoul din fata Primariei din Arad.

Filtre eveniment

Tip: Atletism