Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Credite rapide în Moldova și România: Principalele diferențe!

Credite rapide în Moldova și România: Principalele diferențe!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1095

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Descoperă principalele diferențe dintre împrumuturile nebancare din Republica Moldova și cele din România și cum le poți accesa pe cele mai avantajoase.

Piața de creditare din Republica Moldova este din ce în ce mai atractivă, reușind chiar să o întreacă pe cea din România. În momentul actual, pe lista Băncii Naționale a României există aproximativ 68 de instituții de tip IFN care oferă împrumuturi nebancare, în timp ce în Republica Moldova numărul acestora este de 175 de companii.
Pornite de pe același nivel al creditării, amândouă țările se pot mândri cu o serie de recorduri în materie de creșteri a valorii împrumuturilor acordate (de exemplu, în cazul Republicii Moldova, valoarea totală a creditelor acordate a fost de 4,88 miliarde Lei). Cu toate acestea, între cele două state, la nivel de companii de creditare nebancară există și o serie de diferențe.

Principalele diferențe dintre împrumuturile nebancare din Republica Moldova și România


Iată care sunt unele dintre cele mai elocvente diferențe dintre ofertele de împrumut nebancar dintre cele două țări:

  • Perioada de rambursare – în cazul instituțiilor ifn din România, acestea oferă posibilitatea de a împrumuta bani rapid pentru o perioadă maximă de până la 45 de zile. În schimb, în Republica Moldova, termenul limită (în cazul a foarte multor companii nebancare) este de 30 de zile.
  • Nivelul de accesibilitate – în România, doar persoanele care sunt cetățeni ai acestui stat beneficiază de posibilitatea de a obține bani cu împrumut. În ceea ce privește cetățenii din Republica Moldova, un astfel de credit rapid urgent este disponibil și pentru persoanele care au o viză de reședință pentru o perioadă mai îndelungată.
  • Valoarea primului împrumut gratis – în general, în România, valoarea primului împrumut gratis (cu dobândă de 0%) este limitată la sume care nu depășesc un total de 2000 Ron. Republica Moldova dispune de oferte de creditare ifn cu dobânda de 0% chiar și până la sume de 5500 Lei.
  • Vârsta maximă de acordare a unui împrumut – în Republica Moldova, etatea maximă admisă este de 70 de ani, în timp ce în România, pot obține credite rapide și persoanele care au o vârstă de 75 de ani.
  • Semnarea contractului de creditare – în Republica Moldova este obligatorie semnarea contractului în formă finală la cea mai apropiată sucursala a instituției care acordă împrumutul.
  • Modalitățile de primire a banilor – în România banii în numerar se pot primi acasă, în cazul anumitor companii, în timp ce în Republica Moldova se pot primi banii chiar și la Poștă, în oricare dintre oficiile poștale de pe cuprinsul țării.

Acestea sunt câteva dintre diferențele care se constată, la nivel de împrumuturi rapide, între cele două state. În rest, atât în Republica Moldova, cât și în România, banii din astfel de împrumuturi se pot obține foarte rapid, fără documente și chiar și de către persoanele care au un istoric de creditare negativ (rău platnici și restanțieri). În ambele state companiile de creditare de tip nebancar oferă posibilitatea de a prelungi contractul de împrumut pentru o anumită perioadă. Accesarea unui împrumut urgent online se realizează cu maximă celeritate, astfel că aprobarea durează între 15-20 de minute. Dacă ești interesat/interesată de un credit online în Republica Moldova sau România, aplică acum și vei primi banii oriunde ai nevoie!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro