Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Crăciunul - momentul perfect al anului de a dărui daruri speciale în mediul de afaceri

Crăciunul - momentul perfect al anului de a dărui daruri speciale în mediul de afaceri

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1389

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Crăciunul este un moment incredibil al anului. Este un moment perfect pentru a sărbători alături de familie și timpul în care se dau și se primesc cele mai multe cadouri. De multe ori trimitem felicitări celor care au devenit speciali în viața noastră. De Crăciun nu trebuie să uităm nici de persoanele cu care colaborăm în mediul business: clienți, furnizori, parteneri de afaceri, colaboratori și angajați. Mulți dintre noi știm că un mod minunat de a ne exprima sentimentele în acest minunat moment al anului este prin trimiterea sau oferirea de daruri speciale.

Cauți cea mai bună modalitate de a mulțumi celor mai importanți clienți dar și angajaților pentru tot ajutorul acordat de-a lungul anului? Poți opta pentru niște coșuri cadou deoarece cu siguranță acestea nu vor da greș. Cel mai ușor mod de a achiziționa coșurile cadou este de a le comanda de pe internet, de pe site-uri specializate, cum ar fi Cadoul Special.

CadoulSpecial.ro este unul dintre liderii vânzărilor online de coșuri cadou Crăciun care sunt umplute cu elemente comestibile. Coșurile conțin alimente și băuturi care sunt pur și simplu perfecte pentru a fi dăruite, sunt foarte versatile și pot fi apreciate de aproape oricine. Aceste produse sunt de regulă livrate în coșuri împletite elegant dar și în alte ambalaje alternative și uimesc ochii beneficiarilor cu conținutul lor impresionant.

Coșurile cadou sunt cu adevărat festive, având o tematică specifică sărbătorilor de iarnă. Varietatea de produse conținute de un coș reprezintă o surpriză continuă pe măsură ce destinatarul explorează conținutul. CadoulSpecial.ro a creat aceste daruri pentru ca tu să ai parte de o impresie de durată din partea celor mai importanți colaboratori. Aceste coșuri reprezintă cea mai bună modalitate de a-ți exprima recunoștința și afecțiunea față de ei. Trebuie să mulțumești tuturor persoanelor care te-au sprijinit și sunt motivul succesului tău.

În ceea ce privește colecția de Crăciun marca CadoulSpecial.ro, coșurile care conțin vin sau șampanie sunt cele mai populare cadouri pentru Crăciun. Unul dintre coșurile care are mare succes în rândul cumpărătorilor este Coșul Cadou Crăciun MC58 prezent pe rafurile magazinului online, care conține:

- Vin roșu Chianti Melini din anul 2012, 750 ml
- Șampanie Lambrusco Emilia Rosato, 750 ml
- Panettone cu stafide și aromă de portocale, 500 gr
- Ulei cu condimente - White Italian
- Basilut Premium Tea House Collection
- Turtă dulce cu scorțișoară, glazurată cu ciocolată albă, 200 gr
- Fursecuri daneze cu unt așezate în cutie metalică
- Gem de Crăciun de gutui, alune, nucă, clementine, anason, scorțișoară
- Les Saveurs D’Yveline
- Confit - delicatesse Les Saveurs D’Yveline
- Bomboane Amaretta- Collection of finest feelings
- Fursecuri fragede cremă nocciola Vicenzi Millefoglie D’Italia.

Toate aceste produse sunt ambalate elegant într-un coș cu folie profesională, glob și fundă. Prețul unui asemenea cadou este de 199.99 lei, preț care nu conține TVA.