Arad

Conditii avantajoase de finantare pentru achizitie masini in rate de vanzare de la Leasing Automobile

Conditii avantajoase de finantare pentru achizitie masini in rate de vanzare de la Leasing Automobile

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1749

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Programele de finantare prin intermediul sistemelor de leasing financiar sau operational sau credit auto bancar sunt tot mai accesibile pentru achzitie masini in rate performante, iar aceste sisteme contractuale sunt adaptabile pentru orice persoana fizica, respectiv juridica, in functie de disponibilitatea financiara. Leasing Automobile este un important dealer auto a carui activitate se centreaza pe importul in Romania a masinilor rulate din Germania. Aceasta companie cu experienta vasta in domeniul vanzarilor de masini ofera posibilitatea achizitionarii masinilor in rate.

Leasing Automobile -Solutia ideala pentru obtinerea creditelor pentru cumpararea unei masini in rate

Compania Leasing Automobile este un intermediar de incredere intre client si firmele care acorda credite financiare. In acest sens, Leasing Automobile este recunoscuta de toate societatile de acest tip din Romania, iar datorita stabilirii parteneriatelor pe termen lung cu unele dintre cele mai renumite societati de acordre a creditelor, compania ofera cadrul necesar ca orice contract incheiat sa fie avantajos pentru client si sa-i ofere certitudinea profesionalismului. Un alt aspect extrem de important care plaseaza compania Leasing Automobile in topul celor mai bune astfel de companii este faptul ca personalul acesteia ofera si suportbin strangerea documentatiei necesare in vederea achizitionarii unei masini in rate. In plus, creditele de finantare pot fi obtinute in maxim 24 de ore dela furnizarea documentatiei necesare, calcularea creditului si esalonarea ratelor.

Masini in rate - posibilitatea achizitionarii acestora din parcul auto al companie aleasing Automobile

Leasing Automobile isi centreaza activitatea pe oferirea clientilor sai a celor mai profitabile avantaje. Astfel, masinile in rate pot fi achizitionate direct din parcul auto al companiei. Acest parc auto detine un stoc vast de modele de masini priduse de cele mai renumite branduri din lume, precum: BMW, Audi, Toyota, Opel, Range Rover.

Solutii ingenioase pentru achizitionarea de masini performante in rate

Achizitionarea unei masini prin intermediul dealerului LeasingAutomobile.ro se poate face prin doua modalitati: in sistem de rate si prin finantare credit auto. Pentru cumpararea unei masini in rate se percepe un avans de 15% din pretul masinii, restul sumei fiind esalonatain rate egale care vor fi platite intr-o perioada ce porneste de la 12 luni si pana la 60 luni.Aceste clauze vor putea fi discutate si dezbatute sau modificate pentru ca scopul companiei Leasing Automobile este de a oferi fiecarei persoane posibilitatea intrarii in posesia a unei noi masini.

LeasingAutomobile.ro - Avantaje personalizate

Compania Leasing Automobile este apreciata pe piata romana de vanzari masini datorita faptului ca ofera o varietate de avantaje legate atat de incheierea contractelor de achizitionare masini in rate, cat si legate de trasaturile tehnice sau aspectul fiecarui autoturism.

  • Orice masina din oarcul auto detinut de LeasingAutomobile.ro este insotita de o garantie care certifica componentele tehnice ale masinilor;
  • Ratele pentru chizitionarea unei masini sunt avantajoase, flexibile si se plieaza pe necesitatile clientilor;
  • Masinile in rate care pot fi achizitionate prin intermediul LeasingAutomobile.ro acopera o gama diversificata. Pe stocul parcului auto se gasesc peste 80 de modele de masini;
  • Provenienta masinilor in rate este sigura si certa. Astfel, aceste masini sunt insotite de documente in original, iar fiecre autoturism detine care de service;
  • Masinile din parcul auto sunt verificate amanuntit si astfel kilometrajul afisat este cel real, acestea corespund normelor si cerintelor RAR si au o stare perfecta atat din punct de vedee tehnic cat si estetic.

LeasingAutomobile.ro - Profesionalism si servicii accesibile


Scopul companiei este accesibilitatea serviciilor de vanzari masini in rate. Tocmai din acest motiv pachetele promotionale sunt concepute in asemenea mod incat sa fie cuprinda ca destinatri cat mai multe categorii sociale de persoane.

Informatii suplimentre despre modalitatea achizitionarii masinilor in rate va pot oferi consultantii companiei prin apel telefonic: 0741414488, 0741414466

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro