Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

ColorMagic.ro - Rezultate rapide si sigure cu vopsea lavabila pentru interior si cele mai frumoase incaperi din casa dvs.

ColorMagic.ro – Rezultate rapide si sigure cu vopsea lavabila pentru interior si cele mai frumoase incaperi din casa dvs.

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1844

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Produsele din gama de finisare suprafete interioare si exterioare cu vopsea lavabila pentru interior sunt incredibil de diversificate, iar astazi alegerea corecta a materialelor necesare este o adevarata corvoada, de aceea este foarte important sa apelam la magazine specializate in domeniu astfel incat sa realizam cele mai frumoase lucrari de intretinere si decorare a peretilor unei case sau unui apartament.

Materiale de calitate – Vopsea lavabila pentru interior – Pentru finisaje durabile

Este foarte important sa cunoastem caracteristicile unice ale fiecarui produs in parte, desi tot mai multi oameni prefera sa utilizeze produse fara o analiza in prealabil prin intermediul unui magazin specializat. Indiferent de posibilitatile financiare, produsele din gama vopsea lavabila pentru interior reprezinta cel mai bun mod de finisare a suprafetelor din incaperile casei sau apartamentului.

Magazin online ColorMagic.ro – Vopsea lavabila pentru interior – Pentru protectie si decorare spatii interioare

Vopselurile comercializate de compania Color Magic si disponibile in magazinul online sunt fabricate de producatori internationali recunoscut in domeniul finisarii suprafetelor interioare. Produsele sunt disponibile in diferite culori si dispun de diferite efecte, sunt foarte usor de aplicat si nu necesita tehnici complicate in vederea realizarii celor mai bune straturilor de protectie si decorare corespunzatoare a peretilor din spatiile unitatii dvs. de locuit.

Vopsea lavabila pentru interior – Zero toxicitate

In plus, majoritatea produselor contin substante si materiale ecologice, ceea ce inseamna ca nu sunt asociate cu riscurile imbolnavirii in contact cu substante toxice. Datorita compusilor pe baza de rasini alchidice sau acrilice (pe baza de apa si diluabile in apa) aplicarea materialelor de vopsea lavabila dispun de aplicare avansata, ceea ce inseamna ca veti obtine rezultate admirabile in cel mai scurt timp posibil.

Produse comercializate – Vopseluri lavabile pentru interior – ColorMagic.ro

Doriti sa aplicati vopsea lavabila pentru interior pe peretii unei incaperi cu umiditate ridicata? Optati pentru vopsea superlavabila SIKKENS ALPHATEX IQ. In comparatie cu produsele pentru finisari obisnuite, aceasta vopsea dispune de functii decorative si de protectie ce ajuta la prevenirea aparitiei petelor, mucegaiului si respinge umezelea de pe suprafata stratului aplicat pe pereti sau tavan.

SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND – Rezistenta si calitate olandeza

Vopseaua acrilica lavabila SIKKENS ALPHACRYL PLAFOND este o solutie pentru peretii si tavanele incaperilor cu o umiditate moderata, cum este in cazul bucatariei si holurilor. Acest tip de vopsea poate fi aplicata pe orice suprafata – beton, gips, tapete structurale, rigips etc. Vopseua patrunde rapid in materialul peretilor si nu se exfoliaza odata cu trecerea timpului. Din cauza faptului ca acoperirea are o buna permiabilitate la vaporii de apa, suprafetele vopsite pot “respira” si ajuta la creearea unei atmosfere favorabile pentru unitatea dvs. de locuit.
LEVIS – Marca renumita a vopselurilor belgiene
O optiune foarte buna pentru peretii din interior consta in vopseaua lavabila pe baza de latex LEVIS MUUR LATEX. Acest tip de vopsea este inodora, protejaza suprafata de umiditate, este permeabila in contact cu vaporii de apa, formeaza un strat rezistent si elastic, are culori stabile si se usuca foarte repede.

AKZO NOBEL – Ansamblu al modernitatii si sigurantei
Suntem o companie, care importa si distribuie cele mai bune vopseli lavabile din Romania. Fabricate de concernul AKZO NOBEL aceste vopseli sunt prietenoase cu mediul inconjurator si au proprietati de exploatare excelente. Datorita componentilor moderni si aderentei bune avem posibilitatea sa ne bucuram de rezultatul finisarii o lunga perioada de timp.

Aveti nevoie de numarul unui specialist?

Color Magic va asigura numeroase produse pentru renovare, finisare sau reparatii pentru spatii si suprafete interioare si exterioare. Fiecare client este foarte important! Echipa de consultanta asigura suport tehnic in vederea realizarii celor mai frumoase lucrari de intretinere, protejare si decorare a peretilor cu vopsea lavabila pentru interior.

Numere de telefon – ColorMagic.ro
0722650145
0724336280

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro