Arad

ColorMagic.ro - Apreciem naturaletea lemnului si protejam prin lac lemn exterior orice suprafata

ColorMagic.ro - Apreciem naturaletea lemnului si protejam prin lac lemn exterior orice suprafata

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1075

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru momentele in care vreti sa va amenajati exteriorul curtii astfel incat sa arate foarte bine si sa protejati elementele si decoratiunile din lemn, mai ales in cazul unei gradini exterioare acoperite din lemn, nu ezitati sa folositi lac lemn exterior ce confera profunzime culorilor naturale ale lemnului, fara sa se degradeze de la vremea schimbatoare de afara.

Lac pentru lemn vs. vopsea

Lacul pentru lemn exterior este mult mai viabil decat un simplu strat de vopsea deoarece nu afecteaza proprietatile lemnului, ci le intretine si le protejeaza, iar culoarea naturala cu siguranta aduce un plus de eleganta si stil oricarei suprafetete lemnoase.

Caracteristici si beneficii ale produselor lac pentru lemn exterior comercializate de COLOR MAGIC

Printre principalele caracteristici ale lacului pentru lemn si, implicit, ale procesului de lacuire lemn, consta in faptul ca un astfel de material dispune de capacitatea de a proteja intreaga suprafata a lemnului impotriva umezelii, temperaturii scazute, dar si impotriva razelor puternice ale soarelui (in special, UV). Totodata, un astfel de preparat lichid dispune de capacitatea de a intretine culoarea, textura si structura naturala a suprafetelor din lemn, transformand aspectul acestora intr-unul cu totul deosebit si, astfel, se integreaza perfect cu numeroase alte elemente de design exterior.

Lacuri pentru lemn – Rasini si solventi organici

Daca vreti sa beneficiati de toate aceste avantaje, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cele mai bune produse din gama lac pentru lemn. Mai ales in cazul in care doriti sa utilizati aceste produse pentru protejarea suprafetelor exterioare din lemn. Informati-va in legatura cu substantele din care este compus produsul.
Pentru suprafetele exterioare din lemn sunt recomandate lacuri pentru lemn pe baza de rasini si solventi organici. In functie de tipul lemnului (de exemplu, cires sau pin) este important sa folositi produse incolore pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Recomandari pentru o lucrari realizate foarte usor si pentru ca rezultatele sa fie pe masura produselor de lac lemn exterior recomandate de Color Magic

Inainte de aplicarea lacului pentru lemn aveti grija la conditiile meteorologice (temperaturile sa fie cuprinse intre 21 si 30 de grade, fara vant puternci sau averse). Etapa urmatoare consta in pregatirea corespunzatoare a lemnului. Prin urmare, acesta trebuie sa fie curatat in totalitate de impuritati, iar in cazul in care dispune de un strat de vopsea sau loc, trebuie slefuit foarte bine. Acordati atentie pensului cu care veti aplica stratul de lac.Utilizati intotdeauna instrumente noi si echipati-va corespunzator. Nu uitati ca protejarea dvs. este foarte importanta!

COLOR MAGIC – Experienta creata din pasiunea pentru lacuri de lemn destinate protejarii suprafetelor lemnoase

Experienta dobandita in toti anii de activitate din domeniul comercializarii vopselurilor, lacurilor si altor materiale pentru decorare si protejare a suprafetelor exterioare si interioare, dovedeste faptul ca firma COLOR MAGIC dispune de cele mai bune produse de pe piata la preturi avantajoase, pentru fiecare client in parte.

Acceseaza colormagic.ro si descoperiti toate informatiile necesare despre produsele pe care le doriti. Iar daca vreti sa cumparati produse din gama lac pentru lemn exterior telefonati la numarul: 0724 336 280
Sau vizitati sediul companiei COLOR MAGIC la adresa: strada Cartierului, nr 16, Chitila, Ilfov sau strada Fdt. Harmanului, nr 2, orasul Brasov.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389