Arad

Clienții din Arad descoperă căldura cu consum redus a termoșemineului pe peleți

Clienții din Arad descoperă căldura cu consum redus a termoșemineului pe peleți

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
475

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Arădenii descoperă de la specialiștii termicelor alternative, cum se poate încălzi eficient și la costuri reduse, cu ajutorul unei sobe sau a unui termosemineu peleti care arată pur și simplu spectaculos, dar și prietenos cu bugetul tău! Înainte de toate, trebuie să știm că acest dispozitiv special de încălzire casnică funcționează pe principiul arderii lemnului prelucrat. Peleții se obțin prin înlăturarea scoarței buștenilor de copac, măcinarea atentă, uscarea corespunzătoare și mai apoi, compactarea masei lemnoase până la dimensiunile potrivite.

Pe piața de profil există și modele care pot funcționa pe bază de peleți fabricați și din alte tipuri de bio-combustibili. Totuși, indiferent de natura lor, peleții sunt per total mai puțin costisitori în comparație cu combustibili lichizi, propanul sau electricitatea, beneficiind și de proprietăți regenerabile. În acest sens, meșterii sibieni cu vastă experiență în industria comercializării și montajului profesional al soluțiilor complete de încălzire alternativă de la PEFOC, ne-au pregătit o serie de informații despre avantajele acestui dispozitiv termic care devine tot mai interesant în opțiunile de încălzire ale clienților din Arad și din întreaga țară.

În anumite situații, termoșemineele care funcționează pe bază de peleți poate fi mai practice chiar și decât anumite modele de semineu ieftin. În cazul unui dispozitiv pe peleți este suficientă o singură alimentare, ca mai apoi să te bucuri de căldura unui foc curat și eficient, vreme de până la 16 ore sau până la următoarea alimentare. Ca să te poți bucura la potențial maxim de beneficiile și funcționalitatea unei sobe sau termoșemineu pe peleți, specialiștii ne sfătuiesc să luăm în calcul câteva aspecte prezentate mai jos.

Controlul total al temperaturii


Unul dintre cele mai importante avantaje în cazul unei asemenea soluții de încălzire o reprezintă abilitatea de a controla eficient căldura. Poți seta temperatura pe care o dorești cu o precizie similară unui sistem de încălzire pe gaz sau curent. Spre deosebire de alte sisteme de încălzire, sobele pe peleți au un termostat electronic care poate fi setat cu multă precizie.

Automatizare și tehnologii de ultimă generație


Majoritatea modelelor de termoșemineu pe peleți beneficiază de un sistem automat de pornire/oprire. Această capacitate se datorează unui sistem inteligent, computerizat, care comandă fără implicarea factorului uman. Altfel spus, soba pe peleți funcționează independent, fiind necesară doar o intervenție minimă din partea celui care o manevrează. În plus, există și posibilitatea montării unui dispozitiv de tip termostat, care să-ți permită reglaje fine asupra temperaturii ambientale din camera unde este montat.

Eficientizare


La fel ca și în cazul majorității soluțiilor de încălzire pe bază de combustibil fosil, un randament sporit este echivalent cu un cost de utilizare mai mic, atât la buzunar, cât și asupra mediului înconjurător. Așadar, pentru bunăstarea ta este recomandat să cauți un model care să-ți livreze eficient căldura, la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață. Modelele din gama specialiștilor de la PEFOC, asigură un randament foarte bun printr-o eficiență brută, care se situează în jurul valorii de 80%.

Sub sloganul „Noi facem tot, tu pui pe foc!”, profesioniștii sibieni de la PEFOC sunt pregătiți să răspundă întrebărilor tale și să ofere consultanță gratuită în vederea alegerii modelului potrivit de sobă sau termoșemineu pe peleți. De asemenea, în magazinul online pefoc.ro aveți la dispoziție din stocul lor propriu sau ale partenerilor oficiali din întreaga țară, renumitele modele de semineu Arad alături de o gamă diversă de produse dedicate încălzirii premium: focare, șeminee clasice, sobe pe lemne sau peleți, modele diferite de grătare, coșuri de fum și alte accesorii special concepute pentru confortul termic al căminului tău.