Arad

Chriss-T

Detalii cantaret/formatie

Adresa
Arad
Telefon
0721633844
Categorie
Cantareti / formatii
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1433

Voteaza & Distribuie

Prezentare cantaret/formatie

M-am nascut de Ziua Indragostitilor (Valentine's Day) in anul 1981, in Arad, Romania. De cand ma stiu am fost atras de tot ce inseamna arta. De mic am cerut parintilor mei sa ma de-a la pictura, teatru si nu in ultimul rand muzica. Dupa ce am mai crescut am inceput sa realizez ca ar trebui sa acord mai multa atentie muzicii. Nu am stat mult pe ganduri si am intrat in corul bisericesc SEGA 2 Arad.

Dupa 3 ani in care am avut marea onoare sa cant alaturi de o echipa extraordinara ca Tenor 1, in anul 1999, am decis ca e momentul sa mai fac un pas in muzica si am contactat un producator muzical este vorba despre Cristian Faur. Totul sa schimbat din acel moment. Anii care au urmat i-am dedicat dezvoltarii tehnicii vocale si colaborarilor in diferite proiecte locale.

In 2008 cunoscutul DJ/Compozitor LLP (Vasilescu Paul) mi-a oferit oportunitatea de a contribui si de a face parte din proiectul Dance ce avea sa devina cunoscut la nivel national si international este vorba despre proiectul "LLP & John Puzzle feat Chriss-T - I miss you". Succesul piesei a venit imediat dupa ce cunoscutul DJ/Compozitor, John Puzzle (Radu Ionut Adrian) s-a alaturat proiectului. In final piesa a ajuns sa fie semnata in Romania cu cunoscuta casa de discuri Mediapro MUSIC si de aici ascultata in intreaga lume prin intermediul unor case de discuri precum Disfruta Music, Toco International etc.

Prin intermediul unui fost coleg de liceu, in 2010, l-am cunoscut pe cunoscutul DJ/Compozitor DJ Take si de atunci am incercat impreuna sa lansam mai multe proiecte. Doua dintre ele sunt "DJ-Take feat Chriss-T - Feel"si "Chriss-T - Stay with me". Pentru o perioada scurta de timp am colaborat si cu Jhaps Records (fosti colegi "Otilia - Bilionera")

In prezent o parte din timp mi-l dedic Band-ului iar cealalta parte in studio unde compun pentru diferite proiecte. O prima incercare de dezvoltare a noului proiect cu Band a fost inResita, Jud Caras-Severin alaturi de 3 baieti minunati Catalin Dinca, Cristi Iakab Jr. si Claudiu Pupazan.

Conjunctura a facut ca lucurile sa nu se potriveasca si in cele din urma sa fiu nevoit sa renunt la tot ce am construit. Cand am creat conceptul noului proiect am luat in considerare gusturile in materie de muzica ale tuturor celor care au fost alaturi de mine, ca artisit, am urmarit evolutia stilurilor muzicale, nu am ocolit nici diversitatea ritmurilor gustate de majoritatea ascultatorilor din Romania si de peste hotare, am presarat un pic de originalitate prin aportul cunostintelor si al experientei celor care s-au alaturat acestui proiect,... ce a iesit?...... ramane sa hotarasti tu daca te vei regasi in versurile sau stilurile abordate. Piesele care le-ai auzit pana acum in varianta electronica, le vei putea asculta de acum inainte si in varianta LIVE cantate in stiluri Reggae, Pop, Dance, Latino, Rock, etc.

Cu siguranta nu putem sti ce ne rezerva viitorul, dar din experienta pot spune ca il putem influenta. Cum?...Luand in calcul experienta din trecut, evolutia prezentului si a visurilor care pot fi transformate in planuri. Cam asa vad eu lucrurile.

Planurile mele pentru acest an sunt sa incantam pe toti cei care asteapta varianta Live a pieselor din repertoriul lui Chriss-T si pe cei care nu sunt dispusi sa accepte un artist pana nu l-au ascultat cantand live impreuna cu un Band. Toate acestea le vei putea asculta sub denumirea de "Chriss-T PROJECT" Pe langa actualul repertoriu, ti-am pregatit si un program de cover-uri cu piese muzicale de actualitate. In acest an si in cel ce va urma, pe langa acest proiect, pregatesc noile single-uri, impreuna cu compozitori si producatori consacrati international si voi contribui la lansarea unor noi artisti sau proiecte muzicale.
Te tin la curent....Kiss 'ya.

Lucreaza la