Arad

Chiuvete din granit Blanco la oferta

Chiuvete din granit Blanco la oferta in Arad

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Web
http://chiuveteonline.tm.ro/21-chiuvete-de-granit
Pret
567 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
361

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvete din granit Blanco la oferta

Mulți oameni preferă chiuvete din granit inoxidabil decât orice alte tipuri de chiuvetă. De ani de zile, oțelul inoxidabil ne-a folosit în multe aplicații, cum ar fi rezidențiale, culinare, arhitecturale și industriale. Granitul inoxidabil este un tip de metal cu conținut scăzut de carbon și fabricat cu crom. Cromul conferă oțelului caracteristica sa inoxidabilă și poate rezista la rugină și coroziune. Această proprietate își îmbunătățește și proprietățile mecanice.

Formarea cromului permite oțelului să aibă un finisaj strălucitor. Dacă oțelul este deteriorat, pelicula de oxid de crom permite fixarea metalului estetic prin încălzire. Conținutul crescut de crom din chiuveta din oțel inoxidabil, precum și alte elemente precum nichel, azot și molibden îi conferă un aspect mai luminos și strălucitor.

Ecartamentul standard din granit inoxidabil este descris de grosimea foii de metal și măsurat de la scara de la opt la treizeci. Cu cât numărul este mai mic, cu atât este mai subțire foaia de metal. Dacă tabla este subțire, poate fi imposibil să se producă o chiuvetă din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dar cu cât este mai groasă foaia de metal, cu atât poate fi mai mică sau îndoită. Deci, dacă cumpărăturile pentru chiuvete din oțel inoxidabil acordă o atenție deosebită calibrelor sale. Chiuvetele realizate manual au ecartament standard de la șaisprezece până la optsprezece, în timp ce o chiuvetă adâncă de dimensiuni mari are un ecartament standard de 16-18. Bolurile mai mici din oțel inoxidabil au un ecartament standard de 18-22.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete