Arad

Chiuvete Blanco din granit in Arad

Chiuvete Blanco din Granit in Arad

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
300 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
603

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiuvete Blanco din granit in Arad

Dintre diferitele tipuri de materiale pentru chiuvetă de bucătărie, granitul pare a fi cea mai luxoasă alegere pentru aspectul său rafinat și personalitatea sa. Cele mai multe chiuvete de granit pe care le vedeți pe piață nu sunt piatră naturală pură. Acestea sunt produsul realizat dintr-o combinație de praf de piatră de granit și rășină acrilică într-un raport tipic de 80:20.

Chiuvetele compozite care conțin cuarț și rășină acrilică nu au prea multe diferențe cu chiuvetele naturale din granit și, prin urmare, oamenii folosesc ambele nume pentru a însemna același lucru. Unii proprietari preferă chiuveta de granit în bucătăria lor, în timp ce alții nu. Fiecare dintre ei ar putea avea motivele lor pentru astfel de decizii.

Mulți oameni fac o greșeală când iau aspectul sofisticat atât de în serios încât încep să se îndoiască de durabilitatea sa. Dar granitul este o piatră naturală și, după ce a fost supus unui tratament la foc, acesta devine unul dintre cele mai bune materiale impermeabile, rezistente la căldură, rezistente la pete și rezistente la zgârieturi și cipuri. Apoi, nu trebuie să aplicați etanșare pe el, spre deosebire de o chiuvetă pur din piatră naturală. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă la întreținerea acestuia, mai ales atunci când este vorba de petele încăpățânate. Suprafața poate ceda cu ușurință reacțiilor chimice. Pentru a vă asigura că nu se întâmplă așa, trebuie să respectați liniile directoare ale producătorului pentru curățare și să evitați utilizarea produselor care îi pot afecta baza.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete